Hangisi yolda bırakmaz o açıdan sormuş idimİkisinde de metal yorgunluğu hat safhada olacaktır. Güvenilirden kastınız ne ?
Güvenlik açısından sormamıştım zaten yolda bırakmama açısından sordumYani motorsiklet ekipmanlarini kusanip bahsettiginiz arabalara binersiniz bir derece guvenli olabilirler galiba.
Eski araçlarda yolda bırakma olayı daha çok bakımsızlıktan oluyor. Elektronik anlamda bozulacak pek bir parçası olmamasından dolayı. Eğer siz bakımlarını eksiksiz yaparsanız ikisi de olumsuz bir durum olmadıkça yolda bırakmayacaktır.Hangisi yolda bırakmaz o açıdan sormuş idim
TeşekkürlerEski araçlarda yolda bırakma olayı daha çok bakımsızlıktan oluyor. Elektronik anlamda bozulacak pek bir parçası olmamasından dolayı. Eğer siz bakımlarını eksiksiz yaparsanız ikisi de olumsuz bir durum olmadıkça yolda bırakmayacaktır.
Bakım demek yürütme maliyeti demek. İki araç hakkında da çok net bir bilgim yok ama 131' in parçaları daha kolay ve daha ucuza bulunacaktır.
Kapımda araba bulunsun diyerek alınabilir fakat sürekli ulaşım aracı olarak ikisi de kullanılmaz bence. İkisi de ciddi manada yoracaktır. Dedemin 131' ini kullandım, zevkliydi ama kısa süre için; sonrası eziyet olacaktır.