Renault, yenilenen ticari modellerini görücüye çıkardı

Baris Inselel

Yönetim
Editör
2,170
Küresel çapta gerçekleştirdiği hafif ticari araç etkinliğinde Renault, ürün gamının yüzde 75’ini yenilediğini duyururken, Yeni Express Van, Yeni Kangoo Van, Yeni Trafic ve Yeni SpaceClass modellerini tanıttı.
Renault ‘LCV Show’ adlı etkinlikte yeni hafif ticari araç stratejisini ve yenilenen ürün gamının detaylarını paylaştı. Etkinlikte tanıtılan modellerden tamamen yeni Express Van, dinamik dış tasarımıyla marka kodlarına eksiksiz uyum sağlıyor. Pazardaki diğer modellerden farklı boyutları yüklemeyi kolaylaştırırken, geniş saklama alanı ve konforu ileriye taşıyan koltuklarıyla modern bir iç mekân sunuyor. Tamamen yeni Express Van, işletmelerin tüm temel ihtiyaçlarına cevap veriyor.
Segmentindeki en iyi oranlarıyla öne çıkan plan tamamen yeni Express Van, 4.39 m uzunluk, 1.91 m yüklenebilir taban alanı ve 716 mm genişliğinde sürgülü yan kapıya sahip. Kullanışlı boyutlarıyla benzinli versiyonu ile maksimum 780 kg ve dizel versiyonu ile ise 650 kg yük taşıma kapasitesi sunuyor...

Okumaya devam et...


 
  • Beğeni
Tepkiler: gokglsy
Geçen gün Avrupa LCV satış rakamlarına baktım 2020 yılına ait. Şaşırtıcı derecede eski kasa Kangoo 12 yıllık kasasına rağmen en çok satan 4.ticari idi. Bu kasada da rafinelik ve yol tutuşla ilgili sorunları çözmüşlerdir büyük ihtimalle, üstüne bir de her pakette standart led farlar ve adaptif sistemler günümüzün gereklerini karşılar olmuş. Bizde bu fiyatlarla ne satar bilmem ama oralarda çok iş yapar gibi duruyor.
 
  • Beğeni
Tepkiler: dthhasan
Bir önceki kangoonun 6 ileri 105 lik modelini kullanma şansım olmuştu epeyce. Caddy ile kıyaslardım onuda deneyimleme şansım olmuştu. Direksiyon hissiyatı haricinde caddy basit kalmıştı gözümde. Konfor vs kangooyu daha çok beğenmiştim. Bu sınıfın premium u bence kangoo idi. İlk kasaları hariç. Yenisinde de bu böyle olur diye düşünüyorum.