KAPALI Scirocco hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sevo16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevo16

Asfalt Kurutucu
4
60 bin tl bütçe ile Scirocco bakıyorum bütçem biraz altında kalıyor galiba bikaç araç buldum manuel white edition donanımda ortalama 50-70 bin km arası cam tavan bixenon far otomatik katlanan ayna v.b. Baktığım araçlar

Varsa 160lık Scirocco kullananların yorumlarını merak ediyorum yakıt kronik sorun alırken dikkat edilmesi gerekenler v.s.

Birde bu bütçeye alternatif ne önerirsiniz

@sevo16 önceki arabam 160hplik 2012 scirocco white editiondı 3 ay önce 60,000deyken 70.000tl ye sattım 4 yıl boyunca hiç bir sorunla karşılaşmadım paranı toparlayabilirsen kesinlikle tavsiye ederim gerçi temizini bulabilir misin bilemiyorum söylediğin bütçeye belki 122 hplik scirocco bulabilirsin.

Valla bi araç buldum 62 63 civarına temiz binilecek araçlar bakalım biraz daha düşürmeye çalışıyorum sanırım bulunacak bu bütçeye bakıcaz

Nelere dikkat etmek lazım alırken özellikle şuna şuna baktır dediğiniz bişey varmı baktığım araçlar stok

arabayı almadan bir ekspertize götüreceksindir zaten orda mutlaka beygirgücü / tork ölçtür. boya /kaza vs onlar zaten tespit ederler. problem yoksa arabanın içinin ne kadar yıprandığına bak /baktır . lastikler/ jantlar önemli jant vuruk olmasın lastikler de bitik değilse sıkıntı yoktur ön kaporta üzerindeki küçük taşların çarpmasından oluşabilecek boya kalkmalarına da baktır ufak tefekse sorun olmaz cam tavanı da kontrol et bazılarının motoru sıkıntı çıkarabiliyor arkaarkaya 4-5 defa ac kapa hiç takılmaması lazım genel anlamda aklıma gelenler bunlar araba istediğin gibi çıkarsa şididen hayırlı olsun :)

arabayı almadan bir ekspertize götüreceksindir zaten orda mutlaka beygirgücü / tork ölçtür. boya /kaza vs onlar zaten tespit ederler. problem yoksa arabanın içinin ne kadar yıprandığına bak /baktır . lastikler/ jantlar önemli jant vuruk olmasın lastikler de bitik değilse sıkıntı yoktur ön kaporta üzerindeki küçük taşların çarpmasından oluşabilecek boya kalkmalarına da baktır ufak tefekse sorun olmaz cam tavanı da kontrol et bazılarının motoru sıkıntı çıkarabiliyor arkaarkaya 4-5 defa ac kapa hiç takılmaması lazım genel anlamda aklıma gelenler bunlar araba istediğin gibi çıkarsa şididen hayırlı olsun :)

Teşekkür ederim yorumunuz için araç sahibiyle görüşüyoruz hayırlısı bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...