KAPALI Scirocco mu RCZ mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sinasi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sinasi

Profesör
154
Genç bıçkın bir delikanlısınız . İkisinde de stage 2 yüklü hangisini tercih edersiniz neden ? 60-70k civarı paranız var .

Bende yakın zamanda araç almayı düşünüyorum. Bana sorarsan scirocco neden mi.
Bir kere alman garantisi dayanıklılık. Kapıyı kapattığında tok bir ses çıkması söz konusu ama RCZ o kadar dayanıklı bir araba olmadığını duydum belki o markaya göre iyi bir araçtır ama bir Wolksvagen etmez diye düşünüyorum. He estteiklik dış görünüş dersen o da kişinin kendisinde bitiyor.

Bende yakın zamanda araç almayı düşünüyorum. Bana sorarsan scirocco neden mi.
Bir kere alman garantisi dayanıklılık. Kapıyı kapattığında tok bir ses çıkması
söz konusu ama RCZ o kadar dayanıklı bir araba olmadığını duydum belki o markaya göre iyi bir araçtır ama bir Wolksvagen etmez diye düşünüyorum. He estteiklik dış görünüş dersen o da kişinin kendisinde bitiyor.
İşte benimde kafama o takılıyor alman kalitesimi yoksa estetiklik mi ? :(

Stage 2 araba alacaksanız ikisi de eşit düzeyde kumardır. :) O yüzden sağlamlığını, sorunsuzluğunu kriter almayın, yanıltıcı olur. Sürüşü, performansı, tasarımı gibi diğer kriterler üzerine karar verin.

Scirocco derim. Malzeme kalitesi olarak rcz den daha iyi. Ayriyetten otomatik alinicaksa yine scirocco derdim. Dsg gibi bir üstünlüğü var.
Manuel olsun bizim olsun. Scirocco da manuel görmedim düşündüm de 200hp manuel rcz daha cazip geliyor. İç mekan kalitesi benim için pek önem arz etmiyor. İyi yürüsün tasarımı etkileyici sürüş dinamikleri sağlam olsun .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...