Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Yapılan araştırmalara göre günümüz mesleklerinin yarısı 25 yıl içerisinde tarihe karışacak ve bu süreçte yeni meslekler rağbet kazanacak. SEAT geleceğin öne çıkacak mesleklerini derledi.
Yapay zeka ve teknolojik yenilikler, iş dünyasını dönüştürüp, bazı mesleklerin yok olmasına neden olacak.Oxford Üniversitesi tarafından hazırlanan bir rapora göre, günümüz mesleklerinin yüzde 47’si 25 yıl içerisinde kaybolacak. Dijitalleşme ve Endüstri 4.0’ın geleceğin mesleklerini de şekillendirecek ve yeni fırsatlar da doğuracak. SEAT yaptığı açıklamalar ile otomotiv sektöründe geleceğin rağbet gören mesleklerini belirtti.
Veri Bilimcisi
Veri bilimciler, karar alma sürecinde şirket yönetimine yol göstermek ve soruları cevaplamak için tonlarca veriyi analiz ederek gerekli bilgileri elde ediyorlar. Fizik alanında...

Okumaya devam et...


 
A

Ahmetullah Hismano

Ziyaretçi
Bu gidişle geleceğin 1 numaralı mesleği: işsizlik!
 

DouglasAdams

DOKTOR
Destekçi
24 Mar 2017
9,898
2
24,175
5,320
İzmir
Marka
Toyota
Güzel güzel ekonominin insan gücünden çıkışı sonucu devletin ne kadar zenginse vatandaşları minimal çalışarak yaklaşık olarak eşit hayatlar sürecek.Kapitalizmin mesleğini yap paranı kazan patronları doyur mantığının; torunlarımızın başına çorap örmeyeceğini bilmek sevindirici
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım