KAPALI Seat Leon 1.4 TSI FR Nasıldır ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrbdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrbdemir

Asfalt Kurutucu
15
Merhaba hocamlar seat leon 1.4 tsi fr almak istiyorum. Öncelikle öğrenciyim. yakıt konusu hakkında çok kararsızım. herkes farklı değerler söylüyor emin olamadım. aranızda bu araca sahip kişiler varsa onlardan realistik değerler öğrenmek istiyorum .. :)

Kuzenimde var 1.4 TSI FR 140 lık yaklaşık 1 senedir kullanıyor ama yakıt yüzünden satıp dizelini veya başka bir araba almayı düşünüyor oda öğrenci.Genelde dikkatsiz kullanir 8.0 litrenin altına düştüğünü hiç görmedim.Yakıt konusunda sıkıntın varsa dizeline bak derim

İstanbul e5 optimumun onunden yakit aldim ataturk havalimanina git gel yaptim az yaksin diye dikkatte etmedim ama cokta trafik yoktu goruldugu uzere 4.5 yalniz cok trafik varsa ve arada gazliyosaniz ben size ortalama 7.5-8 derim

Ekli dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    563.1 KB · Görüntüleme: 143
Öğrenciyken bu aracı alabilen kişiler genelde 6 yakmış 8 yakmış pek önemsemez (arkadaşlarımdan biliyorum istisnalar vardır) basarsan 8-12 basmazsan istanbulda 6-7,5 yapacağın km ye göre benzinli dizel tercihini yap dizel araçlarıda yürütmek bedava değil sonuçta. Ben olsam (istanbulda öğrenciyim) benzinli alırım dizel arabanın kullanımını sevmiyorum sesi kötü devir aralığı kısa vs.

Öğrenciyken bu aracı alabilen kişiler genelde 6 yakmış 8 yakmış pek önemsemez (arkadaşlarımdan biliyorum istisnalar vardır) basarsan 8-12 basmazsan istanbulda 6-7,5 yapacağın km ye göre benzinli dizel tercihini yap dizel araçlarıda yürütmek bedava değil sonuçta. Ben olsam (istanbulda öğrenciyim) benzinli alırım dizel arabanın kullanımını sevmiyorum sesi kötü devir aralığı kısa vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...