Ankara Neziroğlu' ndan 2013 model 40 küsür binde 1.16 i aldık mayıs ayında. 6 ay iade garantisi elektronik ve mekanik aksam garantisi vb verdiler. Aldıktan 10 gün sonra araç arıza vermeye başladı çekişten düşüyor motor tam gücünü kullanamıyordu. Geri götürdük 1 gün boyunca hatayı bulamadılar. Sonra ertesi gün bulup düzelttiklerini söylediler. Kısa bir süre sonra tekrar yaptı, yine götürdük bu sefer borusana götürdüler ve masrafları kendileri ödediler borusan yaptığını söyledi. Daha uzun bi süre dayandı ancak hata tekrar çıktı. Arkadaşım aldığına pişman huzurlu binemiyor hatta çoğu zaman evin diğer arabasına biniyor. Babamın galerici arkadaşları vardı bir ara bende bmw almayı kafama koymuştum 2. el ve aylarca dil dökmüşler bmw'nin ikinci elinde çok sıkıntılar yaşandığını söylemişlerdi babam arabayı almamak için beni ikna ettirmeye çalışıyor diye düşünmüştüm. Araç güzel hele ki biraz performanslı kullanımı seven biriyseniz çocukken yaşadığınız o saf mutlu anları yaşatabiliyor bence. Ancak sorunu daa tat kaçırıyor. Bu demek değil ki her bmw böyledir. Ancak ülkemizdeki kullanımlarından dolayı bmw de daha çok çıkıyor bu sorunlar ve bence rakiplerine göre bmw arıza/hata konusunda, dayanıklılık konusunda biraz geride kalıyor. Bunu size ben scirocco seçerdim demek için anlatmadım. Bende bmw seçerdim ama bmw de sorun olabileceğini hele ki 2. elde bu olasılığın arttığını en başından bilin.