Selam ben coronacı, Toyota Coronacı, 2.0, LGi, 136hp tüplü işli muayyer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bilebiletutsak

Asfalt Kurutucu
10
Ben Erhan Kastamonuda yaşıyorum otomotiv teknikeriyim, amatör mekaniker, profesyonel drift ve ralli pilo... öhm izleyicisiyim otomobil manyaklığım 8 li yaşlarımda başlar, 14 yaşlarımda araba kaçırmalarımla devam eder 30 lu yaşlarım da durulur. Eski takipçi yeni üyeyim, hatta Doğan başgana lakabını ben taktım. Piknikte sofraya uzaktan bakıp bakıp çağrılınca utanıp kaçan çocuğum, şimdiye kadar youtube tan facebooktan çok takip ettim ama foruma üye olmayı düşünmedim. Şimdi dedim burda hep zengin bebeleri vardır supralar, GTI lar S2000 ler evo lar impreza corvetteler havada uçuşuyordur benim coronayı eziklerler hippiler diye düşündüm ama lakinki öyle değilmiş üye oldum eski hesaplar patladı bir daha üye olmaya üşendim, nasip bu güneymiş tekrar merhaba.

Ekli dosyalar

• IMAG2028_1.jpg
    IMAG2028_1.jpg
    775.8 KB · Görüntüleme: 266
Hoşgeldiniz, aynı mesleği paylaşıyoruz diyebilirim :)
Toyota Corona yı iyi bilirim, güzel aracınız var :) iyi forumlar

Aracin bi - si var mi + larinda ve - lerinden bahseder misiniz memnun musunuz datmayi dusunuyor musunux satarsaniz kac tl ye satarsiniz yerine ne alirsiniz

Artılar :
yol tutuş
motor 136 hp
performans 0-100 9.7sn
konfor
donanım 1994 yılına göre (abs, klima, sunrof, 4cam otomatik, otomatik anten, sis farı vs vs)
parça fiyatları
ağırlık
tasarım
Eksiler:
yalıtım (dişli asfaltta gürültü)
yakıt sarfiyatı (kuş serisinden daha az)
trim sesleri (22years old)

Aracımdan memnunum satmayı düşünmüyorum satmaya karar verirsem fiyatı 15 16 bin tl civarı olur ki 15 bin civarına corona satıp doğan almak ta pek mantıklı gelmiyor, o yüzden bu fiyat seviyesinde yerine koyabileceğim bir araç düşünemiyorum iyi ki bilinen bir araç değil yoksa bu fiyat seviyesinde alınması imkansız bir otomobil olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...