KAPALI Siz Olsanız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LvntDmr67

Levo
Panpa
Beta Programı
27 Eki 2016
1,693
5,498
4,070
38
Ankara
Marka
Peugeot
Merhabalar..
Senede 5.000 KM geçmediğimiz için düşük tüketim oranı sunan ve geniş bagaj hacmine sahip 70.000 TL altında Sıfır araç alacak olsanız hangisini tercih ederdiniz ?

1- TOYOTA COROLLA 1.33
2- SKODA OCTAVIA 1.0
3- OPEL ASTRA 1.0 HB ya da ASTRA SEDAN 1.6
4- RENAULT MEGANE 1.6 SEDAN
5-CITROEN CACTUS 1.2
6- VW JETTA 1.2


Not : Bunların haricinde bu kriterlere uygun aklınıza gelen bir araç var mı ?
 

atoprak

Aydın
Panpa
5 Kas 2016
1,589
2,193
2,520
Aalsmeer
Marka
Yok
Yani aklınızı karıştırmak gibi olmasın ama Yeni Megane Hb 'de bakabilirsiniz..

Yok onu eledim... çok şükür yani eleyebildim...
İç mekanı ile ilgili trim sesi potansiyeli yüksek deniyor ve araç çok yeni olup, donanımlı paketide hiçte ucuz olmayınca bir şekilde eledim.. suyu hiç bulandırmayalım biraz daha :)
 
  • Beğeni
Tepkiler: LvntDmr67

atoprak

Aydın
Panpa
5 Kas 2016
1,589
2,193
2,520
Aalsmeer
Marka
Yok
Otoparkın tüm arabalarının bulunduğu test listesinde her arabanın kendi sayfasına tıkladığınızda kabaca puanlamalar bulunuyor oradan da karşılaştırabilirsiniz en azından fikir verir
https://www.otopark.com/test-listesi/
Merhaba,

Evet bu güzel bir referans ama ilgilendiğim bazı araçların test süreleri arasında ciddi farklar var ki bu da aslında verilen puanın o zamana ait olduğunu gösteriyor... örneğin 2013-14 yıllarında tam donanımlı bir araçta modern sürüş asistanlı çok aranmayıp puan "kırılmayabiliyorken" şimdi olmadığı taktirde kırılıyor...

Benim ilgilendiğim modeller arasında da böyle görecelilikler var ... hoş ben aslında çok fazla donanım delisi birisi değilimdir. Daha çok şasi ,rafinelik ve en azından sınıf ortalamasında performans ararım.. o yüzden bu tip "oyuncakların" önemi azalıyor kendimce ama yinede oradaki puanları etkileyebiliyor.

Tabiki ne olursa olsun orada alınan "7" bence geçer not... "8" iyi .... 9 "çok iyi" ... ne olursa olsun 8 alan bir aracın herhangi bir alanda bizleri üzeceğini düşünmüyorum.
 
  • Beğeni
Tepkiler: efaykac
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım