Astra dan daha iyi gidiyordur hemde bence dizel artık mantıksızlaştıHaziran başında aldım. Yine sıfır alacak olsam fabia alırdım. Süspansiyon sertliği dışında memnunum. Sürücü açısından konfor problemi yok ama arka tarafta biraz bam güm ediyor. Yakıt olarakta dikkatli kullanımda dizel yakıt verisi tutturulabilir. 1.3 cdti astra'da 7.8 lt ortalama tutturan güzergahta ;fabia 8.1 lt ortalama tutturdu. Uzun yolda astrada 3.1 lt tutturmuşken ; fabia'da 3.9 lt tutturdum.
1.0 Octavia ya geldi, muhtemelen fabiaya da gelir yakında. Bu arada 1.0 ile 1.2 aynı vergi diliminde dostum.tüm vag grubunda şuan mevcut değil ama 1.2 den ziyade 1.0 almak daha mantıklı. hem vergi avantajı var hem daha az yakıyor hem daha performanslı. en azından kağıt üzerinde..
999cc olunca ben bir alt dilim olur diye düşünmüştüm. kontrol etmeden yazmıştım. yakalandım1.0 Octavia ya geldi, muhtemelen fabiaya da gelir yakında. Bu arada 1.0 ile 1.2 aynı vergi diliminde dostum.
yag yakma sorunu varmı hocam sızın kasadaHaziran ayindan beri sahibiz bu araca. Sınıfının en alınası arabası olduğunu dusunuyorum. Ekonomik, performansli b sinifi için geniş denebilir. Bence yakışıklı kimisi tipsiz buluyor. Yol tutuş çok zorlamadim ama guven veriyor. Suspansiyon iyi. Mercekli far falan var. Ön konsol taş gibi. And bey gibi vurursan tak tak diye ses çıktığını görürsün. Bi deneyin bence.
Bizim arabada böyle bir problem yok. Ama markanın forumlarına falan bakmak lazım skodam.com a mesela kronik bir sıkıntısı var mı yok mu bilemiyorum.yag yakma sorunu varmı hocam sızın kasada