Otomobil bizim ülkemizde temiz bi 10 sene önce zevk olmaktan çıktı bence.
Tatildeyim, yaklaşık 3bin km yaptım ve muhtemel 1500 km daha var Allah kaza bela vermezse. Yollarda şasisi kaymış şahinlerle, en son bakımı fi tarihinde yapılmış alman eskileriyle cambazlık yapan insanlar görmekten sıkıldım. Karadeniz'in meşhur kıyıya paralel dağları arasındaki virajlı yolları dci+edc kombinasyonumla otomobilin sınırlarını hiç de merak etmeden, olanca ekonomik bir şekilde geçmeye çalışırken arkamda yumurta kasa hyundai accent selektörü görmekten sıkıldım.
Ortalama bir vag otomobili, otomobillere ilgi duyan biri için bence fazla fazla yeterlidir. Türkiye şartlarında fazladır bile birçok açıdan, trafiğe çıkınca anlıyorsunuz. Yol tutuşu bi tık daha iyi olabilirmiş, darbe emişi beğenmedim falanca model kasisleri emikliyordu daha iyi olabilirdi... boş laf.
Ülkemiz koskoca bir cahil tarlası. Artık beğendiğim modeli almak peşinde koşmuyorum, aldığım modeli beğenme yollarına gidiyorum. Benim artık kafam daha rahat böyle. neden yaş kavrama kullanmamışlar, led far neden koymamışlar düşünmüyorum. Downsizing tanrıları bu modelde bana 3 silindir sesi bahşetmişler, bununla mutlu olmaya çalışıyorum.
nasıl manyak oldum adlı eserimi yazmaya da sanırım tatil dönüşü başlarım.