Evet öyle bende o yüzden bu konuyu açtım. Jetta biraz daha dolu.Yalnız hocam superb in 75k lık olanının içi baya boştu yanlış hatırlamıyorsam hız sabitleyici bel destği kararan iç dikiz aynası bi kaç şey daha yoktu onlara tam bi bakın bence mesala ben cc si olmayan arabayı almak istemem cc uzun yolda çok işe yarıyor.
Sadece sorun o ise belki servis takıyordur ücret karşılığı.Evet öyle bende o yüzden bu konuyu açtım. Jetta biraz daha dolu.
1.4 tsı yakıt tüketimi olarak uzun yolda sorun yaratmaz ama şehir içi sorun olabilir. Testi izleyebilirsiniz.1.4 tsi jetta manuel nasıldır tatmin edermi 1.6dizelden 1.4 tsi jettaya gecmek uzun yolda gırtlak dolu halde sıkıntı çıkarırmı acaba
Yakıtından cok gidişi ve pazarı düşündürüyor bizi dizel focuslada zaten şehir içi 6-6.5 arası yakıyoruz jettada yaksa yaksa 7-7.5 yakar oda kafi1.4 tsı yakıt tüketimi olarak uzun yolda sorun yaratmaz ama şehir içi sorun olabilir. Testi izleyebilirsiniz.
VW'de ikinci el kaygınızın olmasına pek gerek yokYakıtından cok gidişi ve pazarı düşündürüyor bizi dizel focuslada zaten şehir içi 6-6.5 arası yakıyoruz jettada yaksa yaksa 7-7.5 yakar oda kafi
1.4 motorda sıkıntı olabilir bilemiyorum ama sıfırından daha pahalıya satanlar var hem vazgectık mevcut focusla bir süre daha devamVW'de ikinci el kaygınızın olmasına pek gerek yok