HABER SsangYong'a İtalyan dokunuşu

cgrkn

Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
34
14
595
Türkiye Distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret’in yürüttüğü SsangYong’un, Şile Yolu Yeşilvadi Güsem eğitim merkezinde düzenlediği organizasyonda buluşan SsangYong Ailesi ve Basın Mensupları 03 Kasım Perşembe günü, keyifli bir gün geçirirken, bir yandan da XLV ve Korando Sports 4×4 modelleriyle on road ve off road parkurlarında test sürüşü yapma fırsatını yakaladı.

Geçtiğimiz yıl B SUV segmentine 1,6 motor gücüne sahip ilk modeli olan Tivoli ile başarılı bir giriş yapan SsangYong yine bu yıl aynı platformda üretilen C SUV segmentinde yer alan XLV modeli ile satışlarına ivme kazandırmayı hedefliyor.

SsangYong, Tivoli modeli ile bekarların veya küçük ailelerin, XLV modeli ile ise daha geniş ailelerin tercihi olmayı hedefliyor. Tivoli platformunun, kompakt SUV yeteneği taşıyan, geniş ve ferah iç mekan ve daha fazla yük taşımak için uzatılması ile çocuklu ailelere de hitap edecek şekilde XLV modeli yaratıldı.

XLV modelinde ince ama dinamik karakter çizgileri gövde boyunca ritmik bir şekilde akıyor. Böylece “eXciting Lifestyle Vehicle” mottosu ile dünyaya lanse edilen XLV modeli, SUV sürüş keyfini heyecan verici bir yaşam tarzına dönüştürüyor. 1.6 CRDi (E-VGT) dizel motor ve 1.6 Çift CVVT 16V DOHC benzinli motor seçenekleri ile pazara sunulan XLV modelinin her iki model seçeneğinde de düz ve otomatik vites seçenekleri bulunuyor.

SsangYong SUV ürün gamına ek olarak pick-up segmentinde de ürünü bulunan markaya pick-up 4×4 modelinin katılması ile daha güçlü ve geniş ürün gamına sahip oluyor. SsangYong, pick-up segmentinde geçmişte satış rekorları kıran 4×4 Actyon Sports modelinden sonra şimdi Korando Sports modelinin hem 4×4 hem de uzun kasa özelliklerine sahip modeli ile piyasadaki yerini koruyacağının da sinyallerini veriyor.

Korando Sports 4×4 2.0 CRDi (E-VGT) dizel motor ve 6 ileri düz vites seçeneği ile pazara sunuluyor. Korando Sports 4×4, iç hacimden ödün vermeden daha geniş bir kasa hacmi için, iç kasa boyu 345mm/34,5cm uzuyor. Korando Sports 4×4, arka helezon yaylı süspansiyon sistemi sayesinde otomobil konforunda sürüş deneyimi sağlıyor. Korando Sports 4×4 hem özel hayatınızda hem de iş amaçlı kullanabileceğiniz konfor ve performansı aynı anda sunan bir pick-up olarak rakiplerinden ayrışıyor. Haftasonları şehrin karmaşasından uzaklaşıp muhteşem mekanların keşfinde yol arkadaşınız oluyor.

İstanbul’un Yeni Havaalanı için, “Hava Trafik Kontrol Kulesi’nin de tasarımlarını yapan ünlü İtalyan tasarım şirketi Pininfarina, yeni SsangYong modellerini de şekillendirecek. Ünlü İtalyan otomotiv tasarım şirketi ‘Pininfarina’yı satın alan Mahindra & Mahindra, otomotiv tasarımında geleceğe yön verecek adımı atıyor ve 60 Yıllık SUV tecrübesi İtalyan estetiği ile buluşuyor. Tech Mahindra, Pininfarina birlikteliği ile Avrupa otomotiv pazarının içinden gelen tasarımcıların deneyimlerinden yararlanarak, daha büyük bir pazara erişim şansı ile yenilik ve sıradışı bir tasarım ilhamı yaratmayı hedefliyor.

1 arasında 6







Bu yazıyı ana sayfa portalımızdan okumak için tıklayınız..
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım