Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Ford, Alman mühendisliğini çarpıcı Amerikan tarzıyla birleştiren cesur ve tamamen elektrikli otomobili yeni Explorer’ı tanıttı.
Ford’un yenilikçi elektrikli otomobil modellerinin öncüsü olan ve heyecanla beklenen Explorer, segmentindeki kuralları baştan yazarken Avrupa’da Ford markasının yeniden keşfedilmesinin yolunu açıyor. Orta boyuttaki crossover, iki sıra halinde beş kişilik koltuk düzeni ile ailelere tam donanımlı ve konforlu bir yolculuk sunuyor.
Almanya’da tasarlanıp üretilen tamamen elektrikli yeni Explorer, benzersiz bir dijital deneyim sunarak sürücünün ve yolcuların hareket halindeyken bağlantıda kalmalarına ve konforlu bir yolculuk yapmalarına    yardımcı oluyor. Yol deneyimini zenginleştiren özellikleri arasında geniş ve hareketli dokunmatik ekran SYNC Move, iç mekâna göre özel uyarlanmış sesli ve bağlantılı bilgi-eğlence sistemi, kablosuz uygulama entegrasyonu ve gelişmiş sürücü yardım teknolojisi bulunuyor.
Maceraya hazır tasarımı, 470 litrelik bagaj hacmi ve beş...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım