Tanışma

Çayyaş

Senkromeççi
28 May 2022
25
10
70
33
ankara
Marka
Renault
Ankara’dan herkese canı gönülden selamlar. 🙋🏻‍♂️
 
  • Beğeni
Tepkiler: Mt.Akina

Mt.Akina

Reis
Beta Programı
18 Ocak 2017
5,579
1
22,226
5,670
Ankara
Marka
Ford
Ankara’dan herkese canı gönülden selamlar. 🙋🏻‍♂️
Selamlar, konunuzu gördüm, F20 tecrübem daha önce olmadığı için bir şey yazmayı doğru bulmadığım için yazmadım. Hoşgeldiniz.

Kişisel fikrimi soracak olursanız da sorunsuz sayılabilecek bir km 20 bin km'de Clio, F20 biraz daha saatli bomba kalabilir yanında. Ben de sizin gibi BMW seven birisi olarak kesinlikle o değişikliği yapardım fakat, geçmişi belli mümkünse servis kayıtlı, yazılım vesaire görmemiş, közcü gençlerin elinde oyuncak olup fiber M tamponlarla donatılmamış bir F20 alırdım.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Çayyaş

Çayyaş

Senkromeççi
28 May 2022
25
10
70
33
ankara
Marka
Renault
Öncelikle teşekkür ederim hocam. Clio temel anlamda güzel araç hatta oldukça seri ve ekonomik. Ancak iç konfor anlamında çok zorlanıyorum. Boyum 1.85 Orta konsol yukarda olduğundan sağ dizim olduğu gibi konsolla bir bütün. Şehir içi yormuyor ama şehirler arası felç bırakacak düzeyde.

BMW konusunda Yazılım ve modifiye kısmında bende aynı sizin gibi düşünüyorum. Onca mühendisin yıllarca üzerinde çalışıp optimum seviyeye getirdiği bir düzeni basit bir yazılımla ya da spor görünüm adı altında amatörce yapılan kozmetik düzenlemelerle bozmanın manası yok kanımca.Özellikle yıllanmış arabalarda daha büyük sorunlar çıkarıyor.

Servis bakımlı arıyorum bende ama tanı biraz zor. Hasar kayıtlı olanlar var 15-20 bin arası serviste yapılmış onarımları ve servis bakımlı araçlar. Bir farın 9-10 bin tamponun 7 bin tl lere değiştiği piyasada çok önemli meblağlar değil. Sene de 2 defa araç değiştirirken cruze macerasından sonra ilanlarda gezerken bile elim ayağım titrer hale geldi ne yazık ki.
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: Mt.Akina
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım