HABER Tesla, Türkiye operasyonu için yeni bir iş ilanı yayınladı!

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Elektrikli otomobil üreticisi Tesla, birkaç ay sonra ülkemizde ilk servis noktasını hizmete açacak. Resmi olarak Türkiye’ye ayak basacak olan marka, servis pozisyonu için bugün yeni bir iş ilanı yayınladı!

Tesla, iş ilanı ile İstanbul’daki servisine müdür arıyor!

Tesla, kariyer sayfasında yayınladığı ilanda İstanbul için oluşturacağı servis merkezine yönetici aradığını duyurdu. Görev kapsamını “müşterilerimize olağanüstü bir hizmet deneyimi sunmak, ekip üyelerini geliştirmek, günlük operasyonları yönetmek ve Model 3 sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamak” olarak nitelendiren marka, göreve gelecek yöneticinin farklı bir çalışma şekline sahip olacağını belirtiyor.

Lisans ve üstü eğitim düzeyine sahip kişilerin başvuru yapabileceğini belirten Tesla, hizmet odaklı herhangi bir sektörde deneyim şartı koşuyor. Ayrıca göreve talip olan kişilerin liderlik deneyimi ve kriz yönetimi gibi konularda da tercihen tecrübeli olması isteniyor. Yakında hizmete açılacak İstanbul servisi ile ilgili açılan yönetici ilanına buradan ulaşabilirsiniz.

Güncelleme [08.06.2018]: Tesla, bugün yayınlanan başka bir ilanda servis için teknisyen aradığını duyurdu. Başvuranlardan mekanik ya da elektronik alanda 4 yıllık üniversite eğitimi, en az 2 yıl deneyim ve basit düzeyde İngilizce isteniyor. İlana ilişkin diğer şartları ve iş kapsamını buradaki linkten inceleyebilirsiniz.

Peki siz Tesla’nın Türkiye’deki iş ilanları ile ilgili neler düşünüyorsunuz? Aşağıdan yorumlarınızı paylaşarak fikrinizi belirtebilirsiniz.


Read the whole post here.
 
Son düzenleme:

by

Reis
17 Kas 2016
3,737
7,355
5,020
İstanbul
Marka
Peugeot
O nasil is ilani okumaya usendim
Bu kadar yazi yazdilarsa gercekten sabirli birini ariyorlar demektir
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım