HABER Tesla, Türkiye'de servis noktası açabilir!

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Elektrikli otomobil markası Tesla, otomobil meraklısı pek çok kişi tarafından Türkiye’de sıkça takip ediliyor. İddialara göre marka bu ilgiye kayıtsız kalamadı ve yakında Türkiye’de bir servis noktası açacak!

Tesla, Türkiye’de satış ve servis ağı kuruyor!

Vatan Gazetesi’nin haberine göre, Tesla’nın Avrupa operasyonlarını yürüttüğü Hollanda birimi bir süredir Türkiye’de potansiyel servis noktalarını araştırıyor. 6 ay içerisinde İstanbul’da bir onarım noktası kurulacağı belirtilen haberde showroom için ise 2019 tarihi işaret ediliyor.

Türkiye’de Tesla kullanıcılarının sayısının giderek arttığı biliniyor. Sürücüler, Türkiye’de resmi bir muhattap bulamadığından araçlarını onarım için Hollanda ya da Avusturya’ya göndermek zorunda kalıyor. Bu da dolayısıyla herhangi bir hasar ya da acil müdahale durumunda tüketicileri zor durumda bırakıyordu.

Tesla, hatırlanacağı üzere Türkiye’de kurulacak 9 adet Supercharger istasyonu için Gersan Elektrik ile anlaşma imzalamıştı. Aldığımız bilgilere göre bu istasyonların montajlarına da yakın zamanda başlanmış. Özellikle Model 3 ile yüksek siparişler alan marka, bakalım Türkiye’de istenen başarıyı gösterebilecek mi?

Read the whole post here.
 

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Model 3'ün 75.000 Euro olmasına imkan yok, çünkü toplam vergi kalemleri aracın fiyatının yaklaşık %20'si kadar. Tesla'nın Avrupa genelinde fiyatlarını aynı tuttuğunu hesaba katarsak arada aşırı bir fiyat farkı olmayacağını düşünüyorum.
 

mustafa.e

Panpa
Beta Programı
8 Eyl 2016
2,884
8,361
4,570
25
İstanbul
Marka
Volkswagen
Showroom açılınca eline kamerayı alan gidip model3 kötülemesi çeker kesin :D
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım