HABER Tiguan R Nurburgring'de gözüktü

sailorlock

Profesör
7 Eyl 2016
105
57
1,035
2. nesli üretilen Tiguan’ın hali hazırda Golf GTI’da kullanılan 2,0 litrelik 220 Ps gücündeki motoru mevcut. Ancak geçtiğimiz günlerde Nurburgring pistinde gözüken bir otomobilin bir tuningcinin elinden çıkmamışsa -ki hiç öyle gözükmüyor- Alman firma Yeni Tiguan için R versiyon gelebilir. İşte o otomobilin Nurburgring pistindeki videosu.




Videodaki Tiguan mevcut R-Line modellere çok benziyor ancak otomobilin arkasındaki 4’lü egzoz çıkışları Golf R modeline daha çok benzerlik gösterdiğide gözlerden kaçmamış. Firma tarafından henüz kesin bir açıklama yapılmasa da tüm bu izler yeni Tiguan için R-Line modelinin yakında duyurulacağına işaret ediyor. Ayrıca bu modelde de çok büyük olasılıkla Golf R-Line modelinde kullanılan motor kullanılacak. 305 PS gücündeki bu motorun 4 tekerlekten çekiş sistemi ile Tiguan’da neler yapabileceğini görmek isteriz.








Bu yazıyı ana sayfa portalımızdan okumak için tıklayınız..
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım