Togg, ön siparişleri Trumore uygulaması ile alacak

Baris Inselel

Yönetim
Editör
2,170
Togg, mobilite deneyimini A noktasından B noktasına gitmekten öteye taşıyarak yeniden tanımlayan dijital platformu Trumore’un ilk temas noktası olan mobil uygulamasını App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıcıların hizmetine sundu.
“Bir otomobilden fazlası için” yola çıkan Togg, dijital platformu Trumore’un ilk temas noktası olan mobil uygulamasını App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sundu. Togg, güçlü iş birlikleri ve pek çok farklı özelliğiyle bir platform olarak konumladığı mobil uygulaması Trumore ile fintek, insurtek, blokzinciri, IoT, yapay zekâ gibi yeni nesil teknolojilerle kişiselleştirilmiş, kullanıcı odaklı, akıllı ve empatik bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Kullanıcı deneyiminin merkezde yer aldığı Trumore, Earn.more, Go.more, Play.more ve Scale.more başlıklarıyla kazandıran, gezdiren, eğlendiren ve sürekli gelişen bir platform olarak Togg mobilite dünyasının yeniliklerini ve fırsatlarını kullanıcılarla buluşturuyor. İlk etapta...

Okumaya devam et...

Şaka maka yapılmaz yapmazlar vergi vs derken yerli aracımız piyasaya çıkacak gibi. Bazı önyargılardan artık kurtulmak ve sapla samanı birbirinden ayırmak zamanı geldiğini düşünüyorum.

nft blockchain fintech uygulama yeni nesile hitap eder belki ama yeni nesilde bu arabayi alacak para yoktur bence hedef kitlesini bir daha düşünmeliler. almak isterim ama alsam da o ozelliklerin hicbirini kullanacagimi sanmiyorum