Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ve Türkiye Motosiklet Federasyonu izniyle düzenlenen TransAnatolia Rally Raid’in seramonik startı 15 Ağustos Cumartesi günü Dolmabahçe Sarayı otoparkından yapılacak.
Dünyanın en büyük ve zorlu rallilerinden olan ve 10.yılını kutlayan TransAnatolia bu yıl 15-22 Ağustos 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Covid-19 salgın sürecinde yapılacak ilk yarış olma özelliğini taşıyan TransAnatolia’nın seramonik startı Dolmabahçe Sarayı önündeki otopark alanından yapılacak. Starta Covid-19 önlemleri nedeniyle seyirci alınmayacak.
Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren TransAnatolia Genel Koordinatörü Burak Büyükpınar, salgın sürecinde böylesi kapsamlı bir organizasyonu yapabilmekten dolayı son derece mutlu olduklarını ve TransAnatolia’nın bu dönemde alanında dünyada düzenlenen ilk yarış olduğunun altını çizdi. Büyükpınar ayrıca; TransAnatolia’nın Türkiye’nin tanıtımı adına çok önemli bir organizasyon olduğunu ve bu nedenle Turizm ve...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım