Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Mart ayında gerçekleştirdiği 5 bin 348 adetlik satışla Türkiye’deki en yüksek performansa ulaşan Citroën Türkiye, kendi satış rekorlarını kırmaya devam ediyor. 
Otomotiv dünyasının konfor ve teknolojiyle anılan markası Citroën, yenilikçi modelleri ve zengin donanım seviyesiyle Türkiye pazarındaki performansını gün geçtikçe artırmaya devam ediyor. 2023 yılına hızlı bir giriş yapan Citroën, mart ayında elde ettiği 5 bin 348 adetlik satış rakamıyla Türkiye’deki en yüksek aylık satış rakımına ulaşmıştı. Citroën, şimdi de mayıs ayındaki performansıyla aylık satış hacminde yeni bir rekora imzasını attı.  Mayıs ayında, 2022 yılının aynı ayına göre satışlarını yüzde 581 oranında artıran marka, gerçekleştirdiği 8 bin 528 adetlik satışla Citroën dünyasında da önemli bir başarı elde etti. Bu satış hacmi ile Citroën’in dünyadaki en fazla satış yapan ikinci ülkesi konumuna yükselen Türkiye pazarı, ilk 5 aylık dönemde de globalde ilk 5 ülke içine girme başarısını gösterdi.
Mayısta en...


Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım