Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Küreselleşme stratejisinin önemli bir adımı olarak Türkiye pazarına giriş yapan Chery, kısa bir süre önce ön tanıtımını yaptığı 3 yeni SUV modelinin fiyatlarını açıkladı.
Çin’in aralıksız 20 yıldır en çok büyük otomotiv üreticisi olan Chery, Türkiye pazarına girdikten kısa süre sonra yepyeni modellerini ülkemizde de yollara çıkarmaya başladı. Markanın, tamamı SUV sınıfındaki yeni modellerinden teknoloji ve lükse odaklanan amiral gemisi TIGGO 8 PRO’nun lansmana özel anahtar teslim fiyatı 1 milyon 50 bin TL’den başlıyor. Konfor ve modaya odaklanan TIGGO 7 PRO’nun lansmana özel başlangıç fiyatı ise 825 bin TL’den başlıyor. Markanın ilk küresel modeli olarak dikkat çeken OMODA 5 ise lansmana özel 810 bin TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla öne çıkıyor. Chery, rekabetçi fiyat politikasının yanı sıra, Mart ayı içerisinde satışa sunulan yeni modellerinde 5 yıl veya 150.000 kilometre garanti sunarak araçlarına olan güveni de gözler önüne seriyor.
Türkiye’de satışa sunulan tüm...

Okumaya devam et...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım