KAPALI Üniversite için otomobil önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sendileyip

Asfalt Kurutucu
11 Eyl 2016
2
1
545
Merhaba uzun zamandır youtubede takip ediyorum çektiğiniz testleri beğeniyorum film gibi karşısına geçip izliyorum :) Bi soru sormak istiyorum ;
20.000 TL 25.000TL Bütçem var üniversite öğrencisiyim araba almak istiyorum hem öğrenciye göre olacak hemde herkesin istediği gibi dikkat çekici olmasını istiyorum performans benim için önemli değil şu yaşımda ihtiyacım olan sadece görünüş önerebileceğiniz markalar ve modelleri neler ? Paylaşırsanız sevinirim.
 
B

berkinpl

Ziyaretçi
Kesinlikle Pug 207 1.4HDİ veya 1.6HDİ. O fiyatlara alabiliceğin en iyi öğrenci arabası. Yakıt olarakta hiç üzmez.Bakımları uygun. Turbo beslemeli önden çekiş. Kalkışlarda ufak eğlenceler yapabilirsin. Şehir içinde alt devirlerde zevkli olur. Tasarım olarak spor bir duruşu var. Bence düşünmelisin..
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

sendileyip

Asfalt Kurutucu
11 Eyl 2016
2
1
545
Kesinlikle Pug 207 1.4HDİ veya 1.6HDİ. O fiyatlara alabiliceğin en iyi öğrenci arabası. Yakıt olarakta hiç üzmez.Bakımları uygun. Turbo beslemeli önden çekiş. Kalkışlarda ufak eğlenceler yapabilirsin. Şehir içinde alt devirlerde zevkli olur. Bakımları uygun. Tasarım olarak spor bir duruşu var. Bence düşünmelisin..
Teşekkürler yorumunuz için bi araştırıyım
 
  • Beğeni
Tepkiler: berkinpl

Utku TEKIN

Profesör
8 Eyl 2016
129
89
1,035
Hocam 1998 kasa 1.6 subaru impreza'lara bakabilirsin hatta bütçeyi 2 bin 3 bin daha arttırabilirsen 2007 1.5 kasaları daha güzel.Hem sportif hem konforlu. En azından ismi var.Allah hayırlısını nasip etsin.
 
  • Beğeni
Tepkiler: mrprofs

mrprofs

Asfalt Kurutucu
11 Eyl 2016
34
5
595
Bizde 207 var (ruhsatta 1.4 HDI yazıyor fakat motor gücü 70 kw yani 95 beygir olarak gösteriyor biraz değişik :D ) kesinlikle tavsiye ederim o fiyatlara alabilirsiniz biraz zaman geçirdikten sonra ufak modifeye tarzı şeylerle bambaşka bir şeyler yapabilirsin :) Misal beyaz aldınız diyelim direkmen aynalara karbon fiber kaplama yaptırmanızı tavsiye ederim (70-80 Tl civarı),camlara film,hafif karartılmış farlar vs. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım