Arkadaşlar öncelikle şu konuda bir açıklama yapayim 1 hafta önce debriyaj üst merkezini değiştirdim, hidrolik yagida değişti 0.5 mllik yağın tahminen 0.3 mllik kısmını kullandılar. Acaba yağmı az geldi bilmiyorum ama söyle bir sorunla karşı karşıyayım;
vites gecislerinde hızlı hareket edersem vitesler pürüssüz geçiyor. Ama debriyaja basip 1 saniye kadar bekleyip vites değiştirirsem Vitesler sertte olmasa böyle 1-2 yere değermiş (takilirmis) gibi yapıyor.
Acaba o 1 saniyede aracın hızı düşüyor diye mi yapıyor?
1 saniyelik sürede Motor devri düşüyor diye yapıyor desem debriyaja basarak motor ile şanzımanı ayırıyoruz böyle bir ihtimalde cok saçma ama aklıma takılıyor son günlerde.
Cevaplarinizi bekliyorum...
vites gecislerinde hızlı hareket edersem vitesler pürüssüz geçiyor. Ama debriyaja basip 1 saniye kadar bekleyip vites değiştirirsem Vitesler sertte olmasa böyle 1-2 yere değermiş (takilirmis) gibi yapıyor.
Acaba o 1 saniyede aracın hızı düşüyor diye mi yapıyor?
1 saniyelik sürede Motor devri düşüyor diye yapıyor desem debriyaja basarak motor ile şanzımanı ayırıyoruz böyle bir ihtimalde cok saçma ama aklıma takılıyor son günlerde.
Cevaplarinizi bekliyorum...