Volkswagen Golf 1.4 125hp 0-100 ve Frenleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Porsche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese merhabalar. Volkswagen Golf 1.4 TSI 125HP DSG olan modelinin 0-100 ve frenleme testini şöyle paylaşayım. Sizce bu değerler yeterlimi?

80-120 vs. ölçerken manuele alıp başlasan daha iyi bir süre çıkar.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kesinlikle yeterli değerler. Zaten 1.4 tsi 125 hp'lik versiyon, golf'e en çok yakıştırdığım motordur. 150 hp'lik motordan çok daha dengeli bir sürüşe imza attığını düşünüyorum bu motorun golf'te. Arka süspansiyonlar da bağımsız. Benim en ideal bulduğum donanım seçeneği bu açıkçası.

Mokka gibi gidiyor (140hp) hatta 160'tan sonra golf çok daha iyi gidebilir, 125hp için performansı çok iyi. frenleri de insan olana yeter, güzel araba Allah kaza bela vermesin.

Kesinlikle yeterli değerler. Zaten 1.4 tsi 125 hp'lik versiyon, golf'e en çok yakıştırdığım motordur. 150 hp'lik motordan çok daha dengeli bir sürüşe imza attığını düşünüyorum bu motorun golf'te. Arka süspansiyonlar da bağımsız. Benim en ideal bulduğum donanım seçeneği bu açıkçası.
Bu araba biraz gırtlak ahajsjsjs

Bizde 122 lik motor var. Bu motorlar hakikaten çok iyi. Çok dengeli atmosferik gibi devirleniyor bi anda tork patlaması yok o yüzden pürüzsüz bir sürüşü var :D seviyorum bu motoru

Ben de Volkswagen Golf 1.4 TSI 125HP DSG highline araca sahibim. Bana performans olarak gayet yeterli geliyor araç hatta tam kıvamında diyebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...