Merhabalar, aracımı yaklaşık 2 hafta önce satın aldım. Golf 7 1.6 Tdi Manual Midline Plus modeli oluyor kendisi. Diğer paketlerine nazaran bu arkadaş 90HP güç üretiyordu. Daha öncesinde de yazılımlı araç sürdüğümden dolayı güç yetmedi ve aracı aldıktan 2 saat sonra kendimizi yazılımcı firmamızda bulduk ve araç tahminimizce şuan 140-150HP arasında güç üretiyor. Bunun haricinde araca birkaç aksesuar daha aldık.
Bunlardan bahsedeyim.
Öncelikle fabrika çıkışlı gelen 15' jantlar yerine 17' Jurva jant alındı. Bu sete bir de 225/45/17 lastik eklendi.
Sol ve sağ aynalar piano black kaplandı.
Arka stoplara piano black çerçeve yapıldı.
Farların üst kısmına karbon kaş eklendi.
Önümüzde ki süreçte kendisine cam filmi, difüzör, lip ve spoiler eklemeyi de düşünüyorum.
Asıl konuyu açmakta ki amacım ise bu arkadaşı motoru kurcalamadan ne şekilde güçlendirebileceğim konusunda sizlerden yardım istemek.
Bu konuda değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Bunlardan bahsedeyim.
Öncelikle fabrika çıkışlı gelen 15' jantlar yerine 17' Jurva jant alındı. Bu sete bir de 225/45/17 lastik eklendi.
Sol ve sağ aynalar piano black kaplandı.
Arka stoplara piano black çerçeve yapıldı.
Farların üst kısmına karbon kaş eklendi.
Önümüzde ki süreçte kendisine cam filmi, difüzör, lip ve spoiler eklemeyi de düşünüyorum.
Asıl konuyu açmakta ki amacım ise bu arkadaşı motoru kurcalamadan ne şekilde güçlendirebileceğim konusunda sizlerden yardım istemek.
Bu konuda değerli yorumlarınızı bekliyorum.