Volkswagen Golf VI 1.4 TSİ 122 HP Comfortline Dsg

Ali Karaer

Ali Karaer
Panpa
1,071
26
Marka
Aixam
Bugün ailemize katıldı.Onun adı ZOR(ZR plaka çünkü)
Dsg şanzımanlı ve 1.4 TSİ motora sahip kendisi :D ekstra bazı donanımları var.Otomatik yakıyor farlarını :D bir de çok sağolsun bir önceki sahibi dokunmatik ekranlı müzik sistemi yaptırmış. 123 binde kendisi :D

Güle güle kullanın. Çok iyi bir arabadır.
Bunun gibi tam uyumlu bir multimedya sistemi de takıldıysa gerçekten tadından yenmez olmuştur. :)

Son düzenleme:
Roadstar marka geri görüş kameralı bir multimedia sistemi takılmış akşam çekebilirsem aracın içinden video atayım sizlere:D

Aklımda daha önce golf 6 almak olmadığı için araştırmamıştım ama bildiklerim bunlar :D

Son düzenleme:
Berker abi tam senin forumdaki Vag konusunun üstüne geldi bizim bu arabayı almamız :D Ne düşünüyorsun abi :D @berkertekin :D

Ben VW'lerin iç mekanını beğenen insanım. Sokakta VW'leri anahtarla çizen bir adam değilim ki :) Kazasız belasız kullanmanızı diliyorum başka ne düşüneyim? O konuda da millet döksün içini rahatlasın. Buralar kurtuluyor o sayede =)
Golf 6 BM 'ların hastasıydım ben. Bir tek hız sabitleyicisi olmaması, şirket aracı gibi donanımı olması beni sinir ediyordu. Yoksa ezbere tam uyumlu müzik sistemini buraya koyacak kadar ilgili olduğum bir modeldi ;) Sadece kullanıcısı olsam, tsi ve dsg konusu hep beni tedirgin ederdi. Çünkü her ne kadar düzgün gitsem de bazen ciddi devir kesicili filan zorluyorum arabayı. Efendi kullanıcılar için onlar :)

Şaka yapıyorum zaten biliyorum abi :D senin konuyu gördüm takılayım Berker abiye dedim biraz :D

Ben VW'lerin iç mekanını beğenen insanım. Sokakta VW'leri anahtarla çizen bir adam değilim ki :) Kazasız belasız kullanmanızı diliyorum başka ne düşüneyim? O konuda da millet döksün içini rahatlasın. Buralar kurtuluyor o sayede =)
Golf 6 BM 'ların hastasıydım ben. Bir tek hız sabitleyicisi olmaması, şirket aracı gibi donanımı olması beni sinir ediyordu. Yoksa ezbere tam uyumlu müzik sistemini buraya koyacak kadar ilgili olduğum bir modeldi ;) Sadece kullanıcısı olsam, tsi ve dsg konusu hep beni tedirgin ederdi. Çünkü her ne kadar düzgün gitsem de bazen ciddi devir kesicili filan zorluyorum arabayı. Efendi kullanıcılar için onlar :)
Hız sabitleyicisi taktırırsınız hocam yeterki VAG'a geçin. Bu işler kolay :D

Bizden önceki sahibi zo4
Hayırlı olsun bir VAG'cımız daha oldu :D
Benimkisi vag cılık değil ama şimdi yiğidi öldür hakkını yeme demişler on numara bi iç mekan var arabada ve 122 hp çok güzel gidiyor. bi tane accent admire bize artistik yaptı :D ama boyunun ölçüsünü de aldı :D