Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Volkswagen, Automotive Brand Contest 2019 ‘da Passat, T-Cross, ID. ROOMZZ ve ID. BUGGY modelleriyle önemli ödülleri topladı.
Volkswagen modelleri tasarımlarıyla tüm dünyada ödülleri toplamaya devam ediyor. Son olarak Alman Tasarım Konseyi tarafından düzenlenen Automotive Brand Contest 2019’da “Konsept”, “İç Tasarım” ve “Volume Marka Dış Tasarım” kategorilerinde 6 ödül birden kazandı.
ID. ROOMZZ konsept otomobili “Konsept” kategorisinde “Best of Best” büyük ödülüne layık görülürken, ID. BUGGY konsept otomobili birincilik ödülünü aldı. Yeni Passat modeli ise “İç Tasarım” kategorisinde “Best of Best” ödülü ile ilk sırayı alırken, T-Cross dış tasarım kategorisinde birincilik ödülü kazandı. Yeni Passat, Alman Tasarım Konseyi üyeleri tarafından otonom sürüş teknolojisi adına bir önemli kilometre taşı ve Volkswagen tasarımcılarının başyapıtı olarak...

Okumaya devam et...
 
Son düzenleme:
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım