Sivasa köye giderken ortalama 7.5 litre yaktı istanbula giderken fazla abandığım için 8.6 yakmıştı fakat şehir içinde ortalama 10 litre yakıyor bilginizeSaolun 2009da makyajlanmış galiba 2009 öncesi de umarım iyidir. @kaansoysal uzun yolda yakıtı nasıldı ?
Fazla yormadan 10 litre civarında geziyor istanbul trafiginde 11.3 oldu sonra trafik acıldı tekrar 10.6lara inmişti sivasa giderken 130-140 gittim istanbula giderken 200'ü sektirmedim yukarda yanlış olmuş 2500 km yazmışım oda 3500 olacaktı2008 model eski tip otomatik şanzımanlı 2.4 litrelik dizel bir aracın şehir içi ortalama 10 litre yakması çok iyi bir değer hocam, öyle yakıyorsa öpüp başa koymak lazım
Vallahi hocam dsg şanzımanlı 2.0 tdi 140'lık passat'lar şehir içinde kullanıma bağlı olarak 8-10 litre arası bir değerde yakıt tüketiyor. O sebeple 8 senelik, eski tip tork konvertörlü 2.4 hacimli bir aracın şehir içi 10-11 litre yakması anormal değil. 10'un üzerine ne kadar çıkarsa kötü, 10 civarında ne kadar seyrederse iyi yani.Fazla yormadan 10 litre civarında geziyor istanbul trafiginde 11.3 oldu sonra trafik acıldı tekrar 10.6lara inmişti sivasa giderken 130-140 gittim istanbula giderken 200'ü sektirmedim yukarda yanlış olmuş 2500 km yazmışım oda 3500 olacaktı
Sizi konfor yönünden üzeceğini düşünmüyorum göreceli olarakta yakıtta üzmez benim mk1 focus 180 binde daha sorunu yok baskı balata bile orj bakımlı araçsa sizde bakmaya devam ederseniz sorun yaşayacağınızıda düşünmüyorumGenel olarak trafik görmeyecek zaten araç alırsak şehiriçi ama ilçelerarası akan yolda kullanılacak. Konfor ve yakıtı üzmesin bir de bakımları düzenli yapıldığında sorun çıkartmasın yeter. Zaten araç da 170k km civarındaymış o kadar yüksek kmli gelmedi bana