Yok mu itiraz edecek bir VAGcı?Valla mercedes veya volvo derim ben
Passat bunlarla kiyaslanacak araba degil ki Eski Passat sahibi olarak söylüyorum bunu.Yok mu itiraz edecek bir VAGcı?
sessızce bekleyelım arkadaslar gelır sımdıYok mu itiraz edecek bir VAGcı?
Bir zaman Jettacilar mesurdu, ne oldu acaba onlarasessızce bekleyelım arkadaslar gelır sımdı
Bir zaman Jettacilar mesurdu, ne oldu acaba onlara
kim ?acısı varmış gibi her konuyu da trollemeyelim arkadaşlar. Adam daha yeni golf konusundan çıkıp bu sefer de burada konuyu rezil ediyor. Ben bu üçlü arasından mercedes i alırdım
napsın adam trolluyor oda kendınce haklı forum olarak ben dahıl genel bıktık yahu vag muhabbetınden. her sekılde bır sekılde laf gelıyor yanı ya cekemıyoruz ya kıskanıyoruz ya alamıyoruz ya bılmemne hanı kımsenın alıp veremedıgı yok sadece sıkıldı bence ınsanlar. tekrardan dıyorum ısterse dunyanın en ıyısı ısterse en kotusu olsun bunların konuyla alakası yok. ne bıleyım bıraz forumda volvo tartısılsın toyota nın hybrıd konusulsun ford un yenı aracları bır kez muhabbettı acıldı hanı bunları soylerken bıle korkuyorum cunku bırı gelecek cunku vw cok begenılıyor ondan cok konusuluyor dıyecek cızgımı bozcam yanı ne bıleyım ben her gun aynı seyı yapmaktan sıkılırım acıkcası. bunun tek cozumu eskıden sitede olan her markanın kendıne göre yeri olması durumu kurtaracaktır hatta lafı acılmısken @Berkinka etıketleyeyım. eskıden oldugu gıbı her markanın kendıne aıt bır bolumunu foruma ekleyebılmemız mumkunmu ?Görünüyor hocam zaten yukarıda. Adam hızını alamayıp her konuyu vag diye kirletiyor neredeyse
VAG disinda marka yok mu ?acısı varmış gibi her konuyu da trollemeyelim arkadaşlar. Adam daha yeni golf konusundan çıkıp bu sefer de burada konuyu rezil ediyor. Ben bu üçlü arasından mercedes i alırdım
Bence de...Hocam espirisi bile baydı artik
napsın adam trolluyor oda kendınce haklı forum olarak ben dahıl genel bıktık yahu vag muhabbetınden. her sekılde bır sekılde laf gelıyor yanı ya cekemıyoruz ya kıskanıyoruz ya alamıyoruz ya bılmemne hanı kımsenın alıp veremedıgı yok sadece sıkıldı bence ınsanlar. tekrardan dıyorum ısterse dunyanın en ıyısı ısterse en kotusu olsun bunların konuyla alakası yok. ne bıleyım bıraz forumda volvo tartısılsın toyota nın hybrıd konusulsun ford un yenı aracları bır kez muhabbettı acıldı hanı bunları soylerken bıle korkuyorum cunku bırı gelecek cunku vw cok begenılıyor ondan cok konusuluyor dıyecek cızgımı bozcam yanı ne bıleyım ben her gun aynı seyı yapmaktan sıkılırım acıkcası. bunun tek cozumu eskıden sitede olan her markanın kendıne göre yeri olması durumu kurtaracaktır hatta lafı acılmısken @Berkinka etıketleyeyım. eskıden oldugu gıbı her markanın kendıne aıt bır bolumunu foruma ekleyebılmemız mumkunmu ?
Yok mu itiraz edecek bir VAGcı?
İmzamı atıyorum.
Valla önceki konulardan birinde de vagcı ilan edilmiştim.
VAG arac görmekten artik yollarda diksinmeye basladim, o derece biktim yani (Lütfen mesajim yanlis anlasilmasin, Herkesin zevkine lafim yok)