KAPALI W203 Mercedes C Sizce Alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu motorlar 1.8 cgi diye geçen özel seri motorlar.hicbir şekilde LPG olmuyor.oluyor diyende yalan soyler bilginiz olsun.bu araçların yakıt pompası çok farklı LPG olmuyor bu sebeple .fiyatinin uygun olmasının nedeni de bu

Arkadaşlar w203 kasa 2006 model 73000'de bir araç alıp Lpg takmayı düşünüyorum bu aracı kullanan veya bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ibinden-73.000-km.de-orjinal-469910500/detay/
Akrabamızda var aynı kasa 2006 model ilk sahipleri kendileri araba 2000 motor 2 yılı aşkın süredir lpg li biniyorlar ve öyle aman aman bir sorun yaşamadılar.1.8 motor olanını bilmiyorum ne yazık ki

Şuan da zaten 2 tane c segmenti araç sahibiyim. Bir aracımı satıp D segmenti az kullanılmış bir araç almak istiyorum
Bence LPG taktırmadan kullanmak daha iyi olur. LPG hem motorun ömründen yiyor hem de performansı düşürüyor. Aynı arabanın laciverti bir tanıdıkta var. Motoru saat gibi. Ne ses var ne bir sorun. Ama LPG takıldığında muhtemelen aynı olmayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...