2006 111CDI W639 Vito aracımla yakıt alırken depo neredeyse boş olmasına rağmen 20 litre yakıt aldıktan sonra pompa attı. Deponun girişini gözlemlediğimizde yakıtın çok yavaş bir şekilde ilerlediğini gördük. Farklı farklı akaryakıt istasyonlarında da denedim, hepsinde aynın sorunu yaşadım.
Yukarıdaki videoda görüldüğü üzere depoya yakıt çok yavaş gidiyor.
Bir ustayla görüştüm, havalandırma hortumunda tıkanıklık olabileceğini söyledi. Ayrıca hortum dolaşmış olabilir dedi. Deponun sökülüp havalandırma hortumunun incelenmesi gerektiğini söyledi.
Sizce bu sorun araçta başka sorunlara sebep olabilir mi? Aracı bir süre kullanıp yakıtın azalmasını sağlamam gerekiyor. Depoda çeyrek yakıt var şuan ve ustalar bu şekilde sökmek istemiyorlar.
0 new items by Ahmet Burak Güler
photos.app.goo.gl
Bir ustayla görüştüm, havalandırma hortumunda tıkanıklık olabileceğini söyledi. Ayrıca hortum dolaşmış olabilir dedi. Deponun sökülüp havalandırma hortumunun incelenmesi gerektiğini söyledi.
Sizce bu sorun araçta başka sorunlara sebep olabilir mi? Aracı bir süre kullanıp yakıtın azalmasını sağlamam gerekiyor. Depoda çeyrek yakıt var şuan ve ustalar bu şekilde sökmek istemiyorlar.