KAPALI Yaşlı işi..Az teknoloji az yakıt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LvntDmr67

Levo
Panpa
1,693
38
Marka
Peugeot
Merhabalar..
Babamın arabayı yenilemeyi düşünüyoruz ama teknolojiyle pek arası olan biri değildir.Daha eski tarz arabalar gibi olan yakıtı az,bizim burası fazlasıyla viraj ve bayırlı olduğundan torku yüksek,dizel,öncelikli olarak hatchback bir araba önerisi olan var mıdır ? Fiyat olarak da 72bini geçmemesi lazım.
Teşekkürler.

Skoda Rapid Spaceback 1.6 TDI Style donanım manuel vites? Az önce fiyatına bakıyordum daha sayfayı kapatmadım, 70.200 TL :)

Rapid kullandın mı peki ?
Rapid'i çok kısa mesafe kullandım. Ama muadili olabilecek Toledo'yu kullanmıştım. Yormayan, kullanım olarak rahat bir araba. Sakin kullanıma her türlü gider.
Evet leon'un makyaj seçeneğini duydum ama ne zaman geleceği belli değilmiş..aralık ocak gibi araba işini halletmemiz lazım.
Leon'un makyajlı versiyonunda sızdırılan görsellerde fark ettiğim bir detay: Multimedya sisteminde analog buton kalmamış, herşey dokunmatik olmuş. Yaş ilerleyince pek hoş karşılanmayacak bir detay bence =).

Aralık-Ocak gibi bayileri gezerseniz 2016 model elde kalmış daha pahalı modelleri bütçeniz dahilinde alabilirsiniz. Bir ihtimal, şu anda 82.000 civarları olan Focus 1.6 90hp TDCi TrendX ve Golf 1.6TDI 90hp Midline Plus versiyonlarına da çıkabilirsiniz.

Rapid'i çok kısa mesafe kullandım. Ama muadili olabilecek Toledo'yu kullanmıştım. Yormayan, kullanım olarak rahat bir araba. Sakin kullanıma her türlü gider.

Leon'un makyajlı versiyonunda sızdırılan görsellerde fark ettiğim bir detay: Multimedya sisteminde analog buton kalmamış, herşey dokunmatik olmuş. Yaş ilerleyince pek hoş karşılanmayacak bir detay bence =).

Aralık-Ocak gibi bayileri gezerseniz 2016 model elde kalmış daha pahalı modelleri bütçeniz dahilinde alabilirsiniz. Bir ihtimal, şu anda 82.000 civarları olan Focus 1.6 90hp TDCi TrendX ve Golf 1.6TDI 90hp Midline Plus versiyonlarına da çıkabilirsiniz.
Sıfır golf Midline Plus indirimsiz 82200 ama @v1scount 72 bin tl gecmemesi ve Sıfır demiş
Leon

Sıfır golf Midline Plus indirimsiz 82200 ama @v1scount 72 bin tl gecmemesi ve Sıfır demiş
Leon
Opppss Octavia ile karıştırdım Leon'un multimedyayı pardon. Ama anahtarsız giriş, kablosuz şarj var be kardeşim az teknoloji talebine karşılık :)

Fiyatları ben de biliyorum da, yeni yılda elde kalan önceki yıla ait araçlar bayilerde bazen ciddi indirimlerle satılıyor diye bu örnekleri yazdım. Bir ihtimal denk gelirse ucuza düşürülebilir. Bunlar gibi diğer C sınıfı modellerde de aralık-ocak aylarında böyle fırsat araçları yakalanabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...