Sağolasın hocamGüzel video olmuş yolunuz açık olsun
İçerde ben varım .Panpa nerden buluyonuz böyle güzel arabaları test etmek için içerde adamınız mı var yoksa
Aslında 2 açı çekecektik ama 1 inde sıkıntı oldu. Bizde S7 den kurtabildiğimiz sesleri koyduk. Kalanı aksiyon kamerasının aldığı kadarıyla koyduk. Sorun ondan yani. İnşallah çözeceğiz.Videoya gelecek olursak ellerinize sağlık güzel olmuş gerçekten. Arada seste değişiklikler olmuş ama önemi yok
Vergiden gitti bu araba yaa. Ben bu paraları buna vermem yani.Bu fiyatıyla unreachable olmuş
Bende vermem audi markalı içi kaliteli cross polo buVergiden gitti bu araba yaa. Ben bu paraları buna vermem yani.
Yok ve abi bence dıştan farklı bi havası var. Bide bagaj baya iyi 400 litre.Bende vermem audi markalı içi kaliteli cross polo bu
İlk gelirken anneme Tiguan yerine bundan alırız diyoduk. 120 zaten gözden çıkmıştı ama fazlasınıda vermeyecektik. Vergi mevsuzu cıkınca Q2 gelmediği için Tiguan aldık. Gelmeden önce Q2 ye 120 ye orta paket Q2 gelecek deniyordu. Ötv geldi sonra da bu fiyatlar ortaya cıktı.Kırmızı olan hoşuma gitmedi değil ama hala 110 hadi 120 den fazlası olmaz
120 ye orta paket q2 çok iyi ama işte şuan 148 den başlıyor ve sahibinden de gördum 170 lere kadarda çıkmış yani şu hali akla yatmıyor ama dediğiniz gibi orta paketi 120 falan olsa tiguanı silerdi piyasadanİlk gelirken anneme Tiguan yerine bundan alırız diyoduk. 120 zaten gözden çıkmıştı ama fazlasınıda vermeyecektik. Vergi mevsuzu cıkınca Q2 gelmediği için Tiguan aldık. Gelmeden önce Q2 ye 120 ye orta paket Q2 gelecek deniyordu. Ötv geldi sonra da bu fiyatlar ortaya cıktı.
bu güzel bi detaymış buna da okey 123 bin oldu hadi ama arkada havalandırma kanalı neden yok sen audi sin neden koymazsın o menfezleriVideoda belirtmeyi atladığım birkaç unsur var. Biri opsiyonel olarak alınan ambiyans aydınlatmaları.baya hoş duruyorlar bence. Bir diğeri araçta yarı otonom sürüş var. Bir diğeri ise kontrast parçası olarak c sütunu değişik renk alınabiliyor.