Var fakar kalite algısı yeni civicte çok yüksek ve geniş arabanın içi octavia baya boş geliyor 80 lere çıkamam gibi duruyor corolla düz memur arabası algısı var ve bunu istemiyorum açık olmak gerekirse elantra düşündüm fakat hyundai 5 yıl sonra satmaya kalksam çok değer kaybedecek, astra düşündüm 115hp 1.6lık o da hiç gitmiyor deniyor yoksa düşünmüştüm cidden elantra ile birlikte astrayı kia cerato dizel otomatik concept plus alma şansım var 74-75 gibi bir fiyata fakat dizel otomatiğe bimicem diye içi kötü olan telefondan hallice bir ekrana sahip fiat kırması gibi duran bir konsolu olan araca vermek istemiyorum ve 5 sene sonra aşırı değer kaybedecek ki satış rakamlarıda baya düşüktü ... honda düşünmemin asıl sebebi uzun ömürlü motor, Ferah iç mekan , kalite algısı , 5 yıl sonra ikinci elde değer kaybetmeyeceği gerçeği ve sert göze hoş gelen dış tasarımı var tek eksisi motor gücü üst devirlere çıkman gerek hız için fakat lpg ile 20 kuruş yaktığı gerçeğide göz önünde ha içim rahat mı bu parayı vermeye değil ama piyasa son olaylardan sonra yükseldi hemen hemen tüm araçlar bu fiyatlarda seyrediyor.
mazdayıda dusunun derımArkadaşlar şimdi benim görüşümü yazarsam ben ne alabiliyorum bu paraya
1.4 astra sedan alabiliyorum lakin yüzü çok eski yeni kasa yolda
Focus alabiliyorum lakin içi dar
Dizel Elantra alabiliyorum lakin arabanın içi neredeyse tamamen sert plastik
Dizel cerato alabiliyorum ama içi bana çok demode geldi
Octavia alabiliyorum lakin 1.6d boşunu benzinli ağır gelir yakar
Superb alabiliyorum 1.4 ama içi boş
Leon alabiliyorum lakin hb biz aileyiz
1.6(çok yakar bu ) hyundai tucson
Civic alabiliyorum 1.6 +LPG tercihen manuel
Öncelikle neden civic kafamda ? İlk olarak araç bana çok hoş göründü dışarıdan dikkat çeken albenisi olan bir araç içi ise kalitesi yüksek bana kalırsa c sınıfı araçlara göre arkası baya geniş bagajıda keza öyle elantra kia octavia filo aracı gibi heryerde ki octavia focus leon ve astra makyaj görecekler sağlam bir şekilde 3-4 ay sonra aracımın eski yüze sahip olmasınıda istemiyorum civic fren yol tutuş artı tek parça olma konusunda çok güçlü tek eksisi 1.6 125hp motoru manuel alıcam bu çok sıkıntı olur mu araştırıyorum araç sahipleri cvt ile sıkıntı yaşamadıklarını manuel ile hiç yaşanmayacağını söylüyorlar hala araştırıyorum bu motoru benim arkadaşımda 2013 civic var 21-22 kuruş yakıyo lpg ile aynı motor bu da etkileyici bir değer gibi geldi
Arkadaşlar şimdi benim görüşümü yazarsam ben ne alabiliyorum bu paraya
1.4 astra sedan alabiliyorum lakin yüzü çok eski yeni kasa yolda
Focus alabiliyorum lakin içi dar
Dizel Elantra alabiliyorum lakin arabanın içi neredeyse tamamen sert plastik
Dizel cerato alabiliyorum ama içi bana çok demode geldi
Octavia alabiliyorum lakin 1.6d boşunu benzinli ağır gelir yakar
Superb alabiliyorum 1.4 ama içi boş
Leon alabiliyorum lakin hb biz aileyiz
1.6(çok yakar bu ) hyundai tucson
Civic alabiliyorum 1.6 +LPG tercihen manuel
Öncelikle neden civic kafamda ? İlk olarak araç bana çok hoş göründü dışarıdan dikkat çeken albenisi olan bir araç içi ise kalitesi yüksek bana kalırsa c sınıfı araçlara göre arkası baya geniş bagajıda keza öyle elantra kia octavia filo aracı gibi heryerde ki octavia focus leon ve astra makyaj görecekler sağlam bir şekilde 3-4 ay sonra aracımın eski yüze sahip olmasınıda istemiyorum civic fren yol tutuş artı tek parça olma konusunda çok güçlü tek eksisi 1.6 125hp motoru manuel alıcam bu çok sıkıntı olur mu araştırıyorum araç sahipleri cvt ile sıkıntı yaşamadıklarını manuel ile hiç yaşanmayacağını söylüyorlar hala araştırıyorum bu motoru benim arkadaşımda 2013 civic var 21-22 kuruş yakıyo lpg ile aynı motor bu da etkileyici bir değer gibi geldi