Hocam Hyundai nim kendine has rahatlığıni era da mı hissettiniz ? Birde bir sorum var elantra C segmenti diye geçiyor ama D değil mi ?Bizde de era vardı ve geçen yıl değiştirmek istedik. Hyundai bayisindeki adamla anlaşamayınca önceki kasa elantradan vazgeçip daha ucuz diye egea aldık. Keşke elantrayı alsaydık diyoruz şimdi. Hyundainin kendine has rahatlığına alıştıktan sonra daha kaliteli bir araca geçmezseniz seçiminizden pişmanlık duyabilirsiniz. Bu arada yazın egeayi satıp temiz volvo s60 alma planı yapıyoruz.
Accent Blue B Sedan, Elantra C Sedan.Hocam Hyundai nim kendine has rahatlığıni era da mı hissettiniz ? Birde bir sorum var elantra C segmenti diye geçiyor ama D değil mi ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bahsi geçen elantra xd2 kasa oluyorsa bende bilirim onu ancak otomatik şanzıman biraz yavaştıAccent Blue B Sedan, Elantra C Sedan.
Elantra C sınıfı, Hyundai'nin D sınıfı modeli Sonata'dır.Hocam Hyundai nim kendine has rahatlığıni era da mı hissettiniz ? Birde bir sorum var elantra C segmenti diye geçiyor ama D değil mi ?
AD kasadan bahsediliyor sanırım son çıkan yani.Bahsi geçen elantra xd2 kasa oluyorsa bende bilirim onu ancak otomatik şanzıman biraz yavaştı
Dizel Accent Era'dan sonra Elantra size "çok yakıyor" yorumu dışında olumsuz bir şey söyletmez. Bence düşüneceğiniz tek nokta bu olmalı. Hyundai biraz değişik bir marka, markaya alışanlar yeni modellerinden her zaman memnun kalır. Çünkü yıllardır yeniledikleri modellerde geriye gittikleri bir nokta olmuyor.2010 model dizel 23 000 km de eramı satıp yeni hyundai elantra benzinli manuel almayı düşünüyorum araba elantra hakkındaki görüşleriniz nasıl veya 65 70 civarına sıfır olarak ne tavsiye edersiniz.
Benzinli Elantra yerine ben olsam dizel Accent tercih ederdim veya Elantra ile aynı sınıfta düşük kilometre dizel bir ikinci el.
Ayrıca Era için ne istiyorsunuz ilana vermeden bilgi almak isterim. Hatta temizse talip bile olunabilir.
Size şöyle bir örnek vereyim o zaman. 10 yıllık eradan tek bir trim sesi gelmez iken 6 aylık egeanin sol ön kapısından tıkırtılar geliyor diye servisin yolunu tuttum. Ayrıca eranın yumuşak süspansiyonu ve direksiyonu şehir içinde çoook rahat bir araç kullanımı sunuyor.Hocam Hyundai nim kendine has rahatlığıni era da mı hissettiniz ? Birde bir sorum var elantra C segmenti diye geçiyor ama D değil mi ?