Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Fiat’ın tamamen elektrikli ilk otomobili olan yeni 500, Green NCAP tarafından gerçekleştirilen tüm testlerde en yüksek notları alarak 5 Yıldızla ödüllendirildi.
Yeni ve tamamen elektrikli Fiat 500, almış olduğu ödüllerle başarısını pekiştirmeye devam ediyor. Torino’da tasarlanan, geliştirilen ve üretilen; Fiat’ın tamamen elektrikli ilk otomobili olan yeni 500, Green NCAP testlerinde en yüksek derecelendirme olan 5 Yıldız aldı. Fiat 500, böylelikle 2021 yılında tüm testlerde en yüksek notları alan ilk otomobil ve Enerji Verimliliği Endeksi’nde maksimum 10/10 puan alan ilk otomobil oldu. 
Yeni-Fiat-500.jpg
İkonik tasarım, en iyi menzil ve çoklu şarj seçenekleri 
İlk kez pazara sunulduğu 1957 yılından bu yana, otomobil dünyasındaki trendlerin öncüsü olan Fiat 500, her nesliyle özel bir misyona sahip ikonik bir otomobil oldu. Bugün; ulaşımın daha sürdürülebilir, bağlantılı ve otonom olmasının beklendiği bir çağda, üçüncü...

Okumaya devam et...


 
  • Beğeni
Tepkiler: bt
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım