Yeni Jaguar F-PACE Türkiye yollarında

Baris Inselel

Yönetim
Editör
2,170
Jaguar’ın, tasarım ödüllü SUV’u Yeni Jaguar F-PACE, 2.0 litre 204 BG dizel motoru otomobil tutkunlarının beğenisine sunuldu.
Jaguar’ın lüks SUV’u Yeni Jaguar F-PACE, Jaguar performansını ve gelişmiş teknolojileri bir araya getiriyor. Sportif çizgileriyle sınıfında bir adım öne çıkan Yeni Jaguar F-PACE, kesintisiz ön tasarımının yanında, geniş ön ızgarası ve yeniden tasarlanmış hava girişleriyle dinamik görünümünü kuvvetlendiriyor.  Yeni çift “J” blade signature farlar dikkat çekerken, entegre egzoz kaplamaları yeniden tasarlanan arka rüzgarlığı tamamlıyor. Tamamen elektrikli Jaguar I-PACE modelini anımsatan yeni stop grubu, aracın genişliğini vurgularken, yeni tampon tasarımı ve yeni bagaj kapağı da Yeni Jaguar F-PACE’e daha güçlü bir görünüm sunuyor. R-Dynamic tasarım seçeneği de sunulan Yeni Jaguar F-PACE, daha performans odaklı bir görünüme kavuşurken, ön tarafta yer alan hava girişleri için kullanılan krom çerçeveler ve tampon altlarında yer alan “Dark Techno” kaplamalar aracın...

Okumaya devam et...


 
  • Beğeni
Tepkiler: mcb ve gokglsy
Sınıfında en beğendiğim araç. Türkiye'de distribütörün fiyatı aşırı şişirmesi ve motor hacmi yüzünden alınmayacak fiyatlarda satılıyor maalesef. Oysa kalitesi sınıfındaki Volvo, BMW ve Mercedes'ten daha iyi değil.