HABER Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi artık çok daha lüks!

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
1,052
28
Marka
Renault
Mercedes-Benz’in lüks kesime hitap eden alt markası Maybach, yenilenen S-Serisi’ni Cenevre’de duyuracak. Marka, resmi duyurudan önce Mercedes-Maybach S-Serisi’nin görsellerini ve teknik verilerini paylaştı.

“Gemi gibi” araba: Mercedes-Maybach S-Serisi

Yenilenen Mercedes-Maybach S-Serisi’nde göze çarpan ilk detay, yatay ızgaranın yerini dikey çizgilere bırakması. Aracın standart modelden kolay bir şekilde ayrılmasını sağlayan bu detayla beraber tampon altındaki metalik alanda da küçük kozmetik değişikliklere gidilmiş.

Asıl geliştirme ise aracın iç mekanında yapılmış. 3.36 metre dingil mesafesine sahip olan Maybach S-Serisi, normal bir S-Serisi’ne göre 25 cm daha geniş bir iç mekan sunuyor. Bu genişlemenin etkisi ise diz-baş mesafesi ölçüldüğünde rahatlıkla gözlemlenebiliyor. İç mekanında Armanyak kahve ve Savanna bej renkleriyle gelen araç, Nappa deri opsiyonunda ise altın-platin dikiş seçenekleri sunuyor. Bunlarla beraber aracın pek çok yerinde Executive ambiyans aydınlatması göze çarpıyor.

Maybach S-Serisi, kaputunun altında iki farklı motor seçeneği ile beraber geliyor. Giriş modeli S560 4Matic, 4.0 litrelik V8 motoruyla 463 beygir güç ve 700 Nm tork sunuyor. S-Serisi’nin üst modeli olan S650 ise 6.0 litrelik V12 turbo motoruyla 621 beygir güç ve 1.001 Nm tork gibi devasa değerlere imza atıyor. Son olarak lüks aracın yaz aylarında satışa sunulacağını belirtelim.

1 arasında 6







Read the whole post here.
 
Maybach 62s olmuş ön ızgara...Back to the past
 
Son düzenleme:
Biraz araştırdım. Bu araba yerine Rolls Royce veya Bentley alırım buna para verilmez, Mercedes Maybach'ı hayata geçirdi hata yaptı diyen arkadaşlar, 2015 ten beri yaklaşık olarak Maybach 25000 Bentley 10000 Rolls Royce ise 2500'e yakın araba satmış. Demek ki parası olanlar alıyor.
 
  • Beğeni
Tepkiler: ceyhansuyu