HABER Yeni Toyota Yaris GRMN, kamuflajlı olarak ortaya çıktı

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Gizemli bir Toyota Yaris prototipi geçtiğimiz günlerde Almanya’nın Nürburgring pistinde görüntülendi. Testlerine başlanan Toyota Yaris GRMN ile ilgili detaylar haberimizde!
İkinci nesil Toyota Yaris GRMN Ring’de ortaya çıktı!
Ring’e çıkan kamuflajlı Yaris, gövde olarak selefini test katırı olarak kullanıyor. Bu yüzden aracın tasarımı ile ilgili yorumda bulunmak imkansız. Ancak TNGA platformuna geçiş yapacak modelin uzunluğunun önemli ölçüde artacağını söyleyebiliriz. Ayrıca ön kısımdaki geniş soğutma alanı, çift egzoz çıkışı ve beş bijonlu jantlar, modelin bir performans sürümü olduğunu ortaya koyuyor.

Yeni jenerasyon Toyota Yaris GRMN’nin kalbinde, önceki nesilden kalan 1.8 litrelik dört silindirli motoru koruması bekleniyor. 209 beygir güç ve...


Okumaya devam et...


 

sputnik

Üye
Beta Programı
11 Kas 2016
5,475
2
19,695
5,320
İstanbul
Geçen ABD'de satılacak olan Yaris'in konusundaa bize de gelecek olan yeni Yaris deneme sürüşünde diye bunu eklemiştim.

Yaris GRMN özel bir seriydi. Sınırlı sayıda sipariş alındı ve tükendi. 3 kapılıydı.
Test edilen araç 5 kapı. Yaris GR sport olabilir bu araç, GRMN olamaz. GR sport ile GRMN farklı araçlar. Yeni parti GRMN bildiğim kadarıyla önümüzdeki süreçte gözükmüyor.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım