Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Pazara sunulduğu günden bu yana, elde ettiği satış rakamlarıyla en başarılı Avrupalı otomobil olma özelliğini sürdüren Golf’ün sekizinci neslinin Türkiye yollarına çıkmasına sayılı günler kaldı. 
Giorgetto Giugiaro tarafından geliştirilen Golf Mk I’den beklenti son derece yüksekti. O tarihe kadar gelmiş geçmiş en başarılı otomobil olan ve 21.5 milyon adetten fazla üretim rakamıyla bir ikon haline gelmiş Beetle’ın, başarı hikayesini devam ettirmesi bekleniyordu. Tasarımı, geniş iç hacmi, modern ve güvenli sürüş konsepti sayesinde 1976 yılının Ekim ayında Golf’ün bir milyonuncusu banttan indi ve Beetle’in bayrağını yukarıya taşıyacağını kanıtlamış oldu.
İtalyan tasarımcı Giorgetto Giugiaro’nun elinden çıkan Golf’un köşeli dış tasarımı, bir değişimi de beraberinde getirdi. O zamana kadar görevi otomobilde çatıyı desteklemek olan C-sütunları, Golf’le birlikte artık bir tasarım konsepti haline gelmişti.
Zamansız tasarımlar
Volkswagen Baş Tasarımcısı Klaus Bischoff Golf’ü...

Okumaya devam et...


 

yunuscelik29

Yunus Çelik
Profesör
8 Eyl 2016
1,376
987
1,970
25
İstanbul
Marka
Volkswagen
Eğer stokda bulursak alıcaz inşallah hayırlısı.. Bu ülkede para olsa bile araç almak zor :D
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım