Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerli otomobil Togg’un fabrikasının 29 Ekim’de açılacağını söyledi.
2022 yılının sonuna doğru seri üretime geçmesi ve 2023 yılının ilk çeyreği bitmeden de Türkiye yollara çıkacağı tahmin edilen Türkiye’nin yerli otomobilinin fabrikasının açılış tarihi netleşti.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Biz bugün Türkiye’nin arabasını konuştuğumuzda muhalefet ne diyor, bu arabayı yapamazsınız, yapsanız bile satamazsınız, işte 29 Ekim geliyor. Allah’ın izniyle Türkiye’nin otomobilinin fabrikasını 29 Ekim’de açacağız. Araçlarımız seri üretim bantlarından inmeye başlayacak.
Biz bu ülkede cumhuriyet tarihi boyunca yapılmamışları yaptık. Bizim planlarımız projelerimiz ve ufkumuz, emin olan muhalefetin yanına yanaşamayacağı bir ufuktur. Biz bugün Türkiye’nin arabasını konuştuğumuzda muhalefet ne diyor, bu arabayı yapamazsınız, yapsanız bile satamazsınız, işte 29 Ekim geliyor. Allah’ın izniyle Türkiye’nin otomobilinin fabrikasını 29 Ekim’de...

Okumaya devam et...


 

Gökhan61

Gökhan K.
Panpa
Beta Programı
21 Eyl 2016
1,496
1
4,808
4,070
41
Trabzon
Marka
Renault
Hadi hayırlısı. Alabilecekmiş gibi sabırsızlanıyorum. Bir umut işte.
 
F

Fatih Burs

Ziyaretçi
Varank'ın açıklamaları siyasi, o yüzden oraya girmiyorum. 29 Ekim'de üretim başlayacak derken; deneme üretimine hazır hale gelinecek ve üretimin fabrikada yapılan kısmı tamam da, tedarikçilerin, fabrikadaki yüksek teknoloji üretime uyumlu olma hazırlıkları süreci başlayacak. Siyasi bir şov olarak başlayan projenin, çok değerli ve çok başarılı "doğru" kadrolara teslim edilmesiyle, gerçekten muazzam bir iş çıkıyor ortaya. Yolu açık olsun. Elektrikli araç treni kalkmış, ufak ufak ilerlemeye başlamıştı. Trene atlamayı, treni kaçırmamayı başardık. Yeter ki pazarda rekabetçi donanım, kalite ve fiyat ile yer bulabilelim.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım