Artık arabayı yıkayabileceğim güzel bir mekan bulduğum için kendim yıkamaya başlamaya karar verdim. Bu yüzden iyi bir şampuan sünger yıkama bezleri kısaca bir set dizmek istiyorum 300-400 TL bütçe var deneyimli arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.
Balçovada Dokuz eylül üniversitesi hastanesi yanı bp'nin karşısındaki yıkamacılarda self yıkama alanları var aslında.Yazları dikili de kışları balçovadayım balçovada bende bulamıyorum fakat dikilde buldum
Şampuan; Valet pro concentratedArtık arabayı yıkayabileceğim güzel bir mekan bulduğum için kendim yıkamaya başlamaya karar verdim. Bu yüzden iyi bir şampuan sünger yıkama bezleri kısaca bir set dizmek istiyorum 300-400 TL bütçe var deneyimli arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum.
Cok yogun oluyor orasi rahat rahat yikayamiyorum.Balçovada Dokuz eylül üniversitesi hastanesi yanı bp'nin karşısındaki yıkamacılarda self yıkama alanları var aslında.
autogeek.netKurulama havlusunu alabilecegim bir site onerebilirmisin digerlerini hepsiburadadan aliyorumda onu bulamadim.
Kargo beklemenize gerek yok detail forumlarında biraz araştırırsanız toplu alım yapıp satan üyeler mevcut size yardımcı olacaklardır.Havlu işinde bir kere en iyisini alıp hiç düşünmemek lazım,bu konuda çokça problem yaşayan biri olarak benim düşüncem bu.Turkiyede bulunmuyor galiba. Turkiyede bulabilecegim bir marka onerebilirmisin pek kargo beklemek istemiyorum daha sonrasinda almaya calisirim bunu.
Çok şanslısınız,piyasa değerinin %50 ucuzuna satan bir detaycı arkadaş çıktı,linkten ulaşabilirsiniz.Normalde 165 +-10 dolaylarında geziniyor havlunun fiyatları kaçırmayın derim.Konular hep eski bulabileceğimi pek sanmıyorum.