Tamam garaj bölümüne yazarım.Ama şimdi eksik veya yanıltıcı bilgi olur diye biraz daha kullanım aracı ona göre yazım.Gerçi 2000 km yaptım ama kafam ayık değildi çok yoğundum.Trim sesi çok değil her zaman da olmuyor ama ben biraz pimpirikliyim çıt gelse arabadan gıcık olurum.Bir tane trimin yerini bulduğumu düşünüyorum kesmek için bant lazım evde bir yerde var ama bulmaya eriniyorum yoksa deneyecem
Bir de bizim burda yollar berbat.Kuzenime geçen sene ford courier almıştım trim hiç yoktu dün bindim arabasına amartisörler pert olmuş gibi sanki,söylemedim kendine ama benim içim acıdı.O kadar olur sorunsuz 2. el olacağını düşünmüyorum.Araba çok albenili ışıkta beklerken bile tüm insanların gözü arabada
İnş CenkGS alırsın mondeo.Ama şunu belirtim focusla aynı motor,focus gibi performanslı olmaz focustan ağır bir araba.1 ve 2. viteslerde biraz sıkıntı yaşıyor araba kesinlikle kötü ve yetersiz değil ama bir performans eksikliği olduğu da aşikar.Benim için hiiiiç sıkıntı değil ama sıkıntı edecek adam için söylemek zorundayım.Bugün yerler yaştı 160 la viraj yaptım işe giderken hiç hissettirmiyor korkutmuyor kaymıyor ses yok.Araba tam uzun yol arabası.Uzun far asistanı var ömrümde ilk kullanışım,gece yolculuklarında otomatik vitesin verdiği konfordan iyi geliyor insana ve süper çalışıyor.Detaylı anlatacam hep yazımda.