Youtube'da hangi ralli kanallarını takip ediyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samed M.

Panpa
Beta Programı
8 Eyl 2016
1,347
3,278
3,770
24
Antalya
Marka
Hyundai
Otomobil sever olmamıza rağmen neden ralliye bu kadar uzak kaldık anlamadım. Tamam eskisi kadar heyecanlı değil ama. Veya herkes takipte de ben mi uzak kaldım. :D
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche

serhaty

Asfalt Kurutucu
9 Eyl 2016
14
4
595
eskiden ntv'de wrc'yi veriyorlardı. şimdi özellikle murat bostancı'yı takip ediyorum. erc3'te 3. sırada
 

serhaty

Asfalt Kurutucu
9 Eyl 2016
14
4
595
sinan abi, motorsporları ülkenin geneli için yabancı bir faaliyet. bir pistte veya bir ralli etabında neler olduğunu çoğunluk görmemiş, duymamış. enterasan başka bir şey daha murat bostancının kanalında şu şekilde çok yoruma denk geldim: "murat abi çok iyi kullanıyosun, ama bende falan köyden falan tepeye 7 dakikada çıkıyorum". dışarıdan çok basit görünen bir spor. halbuki pilot pedallarla piyano çalıyo o sırada ama adamın haberi yok. tabi bu durum vatandaşın suçu değil, adam bunları nereden izleyip görecek.
sinan abi yakalamışken senden iki isteğim var:
1. sürüş teknikleri üzerine bir video serisi (sol ayak freni, heel and toe vs.)
2. bir ralli vlog'u :)
 

nozkus

Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
29
6
595
38
İzmir
Bu biraz da kültür meselesi. Bizde futbol, basketbol gibi sporlar ön plandayken yurt dışında kundaktaki bebeğini alan etaba çıkıyor. Sabah 5 te biz kalkmaya üşenirken adamların karda kışta çocuklarını yarışa götürdüklerine şahit oldum. Motorsporları sevgisiyle büyüyen çocukların da bunu çocuklarına aşılayacağını tahmin edersiniz.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche

DuzboruDownpipe

Reis
Destekçi
Beta Programı
9 Eyl 2016
7,583
18,349
5,020
Kocaeli
Marka
Volkswagen
bizim clio cup videoları da az izleniyor bu sebeple tüm yarışları koymadık zaten. Eneteresan bir şekilde otomobile çok ilgi var ama motorsporlarına yok. ulaşılması zor ve yapanın az, maliyetlerin yüksek olması tabiki en büyük etken
Ben hepsini izliyorum izleyen tayfa vardır illaki atın bence clio cupları.
 

Onemanband

Fatih
Panpa
8 Eyl 2016
1,131
1
3,131
3,770
İstanbul
Marka
Skoda
Bu haftasonu İstanbul Rallisi'nin seyirci etabına gittim, katılım çok çok azdı malesef. Katılım azdı da geleni tatmin edecek sunum da yoktu yani. Oraya insan yığsan ne olur, ikinciye kimse o kadar yolu tepip gelmez. O kadar seyircinin önünden yakıt ekonomisi yapar gibi geçersen gelmez tabi. Biz de ralliyi anca youtube kanallarından izleriz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım