Testler

Yüksek Oktav: Mercedes CLK 240 Avantgarde




Bambaşka müşteri profillerine hitap eden iki markanın bu derece yakın bir rekabet içinde olmaları sizce de tuhaf değil mi?

Evet, bir zamanlar böyleydi. Bir zamanlar Mercedes, bütünüyle lüks ve huzura odaklanmışken BMW için sürüş zevki, her şeyden önce gelirdi.

Ancak devir değişti. Artık ne Mercedes’in hımbıl otomobiller üreterek tutkulu gençleri rakibine kaptırmaya, ne de BMW’nin maço tavırlarıyla kadınları ve kalabalık aileleri kaybetmeye tahammülü var. Artık bir AMG de zorlandığında zevkten dört köşe edebilirken, bir 3 Serisi birkaç nesil evvelki 5’ten daha geniş yaşam alanı sunabiliyor.

CLK 240, her ayrıntısıyla markanın karakterini yansıtan bir otomobil: hacmine göre performansı düşük motoru, sportiflikten uzak sürüş ve direksiyonuyla dudak bükerken, fazlasıyla geniş, kullanışlı ve sessiz iç mekanı ile kullanım rahatlığıyla GT meraklılarını mest ediyor.

Yani o, devranın dönmediği zamanların Mercedes’lerinden:

Yazı: And Mehmet ÇETİN

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Ben de bayan arabası intibası oluşturdu bu kasa, önceki kasa ve şimdiki e class coupe kesinlikle daha erkeksi.

  2. Merhaba hocam bende clk 320 cabrio var..kasise cok sert girmek zorunda kaldim arka yolcu kafalıklar çıktı düğmeye basıyorum inmiyor..ne yapabilirim bilginiz var mı? İyi çalışmalar dilerim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu