Haberler

Toyota’nın Türkiye’de 58’nci İstanbul’da 10’ncu bayisi “Toyota Plaza Kar” oldu




Dünyanın lider otomobil üreticisi Toyota’nın 58’nci ve en yeni plazası İstanbul’da açıldı. Toyota’nın İstanbul’daki 10’ncu yetkili satış ve servis noktası olan Toyota Plaza Kar, Haliç Köprüsü girişinde faaliyetine başladı.

Toyota’nın 3S Plaza konseptine uygun olarak, satış, servis ve yedek parça hizmeti verecek olan Toyota Plaza Kar, 2700 m2’si servis ve 1300 m2’si showroom olan 4 bin m2’lik kapalı ve 1000 m2’lik açık alandan oluşan 5000 m2’lik toplam alana sahip. Toyota Plaza Kar’da satış ve satış sonrası hizmetler için 40 kişilik uzman bir ekip bulunuyor.

Toyota’nın İstanbul’daki en yeni plazasıyla hizmet vermekten büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Toyota Plaza Kar Genel Müdürü Doğan Mutluol, 30 yıldır otomotiv sektöründe olduklarını belirterek “Koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışıyla hareket etmekteyiz. Bugüne kadar Citroen ve Ford bayiliklerimizle Topkapı Cevizlibağ’da hizmet veriyorduk. Bundan sonra Haliç’te yer alan yeni tesisimizde Toyota’nın yanı sıra Citroen ve Ford markalarını da faaliyete geçirdik. İstanbul’un çok merkezi noktasında dünyanın üç dev markasının bir arada olma avantajını müşterilerimize sunuyoruz.” dedi.

Mutluol, Toyota’nın temel felsefesinin “insana saygı” olduğunun da altını çizerek “İş yoğunluğundan dolayı aracını servise getiremeyen müşteriler için aracını yerinden alıp, yerine teslim etme hizmeti de veriyoruz. Yeni araç almak isteyen müşterilere adreslerinde test sürüşü yapma imkanı sağlıyoruz. Hizmete sunduğumuz plazamız ile halkımızın her türlü beklenti ve ihtiyaçlarına cevap vereceğiz. Satış ve satış sonrası servis hizmetlerinde müşterilerimize en iyiyi sunmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Toyota dan uzak durun derim, aracı alıp servise gidince , müşteriye değer vermeyen ve berbat personeller sizi bekliyor.
    Son toyota corollada davlumbazları yok ek ücret veriyorsunuz. Ve benzinli tüm toyotalarda , kaputun içinde koruyucu kılıf olmuyor. 700 tl para istiyorlar…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu