Köşe Yazıları

VW Golf 7 testi hakkında




Araba çok ucuz.

Sevgiler,

And

And

1984'te doğdum, 1998'de direksiyona oturdum ve 2008'den bu yana onları test ediyorum. Saint Benoît ve Boğaziçi Üniversitesi inşaat mühendisliğinden mezun olup auto motor & sport'ta sigortasız çalışmayı seçtim. O sıralar Modifiyem.com'a içerik sağladım, ardından e-motoring'in test editörlüğünü yaptım. Prokart'ta yarıştım, Nürburgring ve Monza gibi pistlere (ve pistlerden) çıktım. Kullandığım tüm otomobillerden ayrı keyif aldım ve arkadaşlarımla beraber amacımız, aynı keyfi şimdi size yaşatmak.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Yazık. Vergilendirmeden dolayı bu fiyata (full versiyonu 90binlerde) bir adet golf de devlete satın alıyoruz. Kredisini de yarı yarıya ödeyelim o zaman ?

  2. golf 7 hakikaten kaliteli araç, bir arkadaşımın almasına da vesile oldum, leon,tiguain vs dıyordu, testlerı yolladım burdakı, sımdı 61.000 tl ye 1.4 tsi manuel comfortlıne aldı ve gece gezdık.tank gibi araba.pasifik mavi.

  3. Gercekten haklisin hadi golf neyse millet forumda yazmis 350000 tl ye kadar arac alicam diye Allah cok versin tabiki ama bu paranin 200000 tl vergiye gidiyor adam emegiyle parasini biriktirsin sen devlet olarak hic bir sey yapmadan %170 vergi al yuh diyorum o abinin yerinde olim sırf devlete vergi vermemek icin almam o aracı . Turklerdeki pahali mal kalitelidir algisi arac konusunda vergiler yuzunden şirazesinden çikmis durumda carbuyer adli siteden araclarin ingilteredeki fiyatlarina ve video ve yorumlarina bakiyorum net bir sekilde sunu gozlemledim premium markalarlarla bmw mercedes audi vs ayni segment diger araclar arasinda fersah fersah fark olmadigi belirtiliyor ancak ayni arac turkiyede vergi ve distributorun fiyatlamasindan dolayi 2 kati fiyata satilinca insanlarda sanki bu araclar iki kati kaliteliymis gibi algiliyorlar sanirim . Bu durumu ispatliyacak kadar arac tecrubem yok premium markalara cok nadir bindim sadece yolcu olarak benimkisi sadece cikarimdan ibaret tecrube konusur elbette 🙂

    1. cok doğru yazdın ama bu yazıyı bıle yanlış anlayıp ” kedi uzanamadığı ciğere ” muhabbeti yapacak dolu insan var;premium markalara laf çaktın ya ” onda yok bu yüzden bok atıyor” sanırlar. hayırlı günler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu