Haberler

Yeni Nesil Audi A4 (B9) Nürburgring’de test edildi




Önümüzdeki yıl satışa çıkması planlanan, yeni nesil A4 tasarımıyla ilgili henüz bir rapor yokken görünüş olarak abilerine benziyor ama büyük olasılıkla tasarımda ufakta olsa güncelleştirme var. A4 modeli ile ilgili detaylar şuan kısıtlı ama casus fotoğraflarına Allroad versiyonunun yükseltilmiş sürüş pozisyonu ile kendini göstermiş.
Ekonomik hidrit versiyonu 4 silindirli 2.0 litrelik TFSI atmosferik motor sistemiyle 210 hp güç üreten motora ek olarak 94 hp güç üreten bir elektrik motoru ile birlikte çalışıyor. Hidrit versiyonu ile sadece elektrikli motor gücünü kullanırak 50 kilometrelik mesafeyi kat edebileceği söyleniyor ve muhtelemen A4 satışa çıkacağı ilk günlerde bu versiyon mevcut olmayacak.
1.4 TSI motor düşük güçlerde kullanılırken 2 silindirin yakıt tüketimi 36 mili saniyede kapatan ve açan sistem ile 100 kilometredeki yakıt tüketiminde 0.5 litreye kadar yakıt tasarrufu yapmak mümkün.
2016 model Audi A4 iç kısmında, orta konsol makyajlı A8 den, ekran ve gösterge ise 3. Nesil TT türetilmiş. MMI sistemi ile büyük dokunmatik ekranı ve dikiz aynasına entegre edilmiş dijital bir ekran da mevcut.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=gN57xGftM8s&w=560&h=315]

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu