Haberler

California T’ye yeni paket




Ferrari, Cenevre’de California T modeli için geliştirdiği yeni Handling Speciale paketini görücüye çıkardı.

Ocak ayında duyurulan Handling Speciale paketi, ön ızgara ve arka difüzöre “Grigio Ferro” renginde detaylar getiriyor. Bu pakete sahip California T’ler aynı zamanda mat siyah çıkışlarla donatılmış yeni bir egzoz sistemine de sahip.

Handling Speciale, sadece dış görünüşten ibaret değil. Daha sert yaylar, revise edilen manyetik amortisörler ve daha da iyi bir hızlanma sunmak için yeniden programlanan F1-Trac sistemi de bu pakete dahil. Bunların üzerine son olarak Manettino’nun Sport moduna farklı bir vites değişim algoritması eklenmiş.

Bu paketin tanıtımı için Ferrari, Handling Speciale paketli 2 adet California T’yi sahneye çıkardı. Otomobillerden ilki “Rosso Corsa”/“Nero Stellato” dış renk kombinasyonuna sahipken karbon fiber detayların kullanıldığı siyah bir iç mekanla tamamlanmış.

İkinci otomobil ise Ferrari’nin Tailor Made departmanı tarafından 250 GT Berlinetta SWB modelinden ilham alınarak geliştirilmiş. “Grigio Scuro” rengindeki bu modelin üzerinde koyu kırmızı bir şerit, siyah arka difüzör ve krom egzoz çıkışları bulunuyor. Bu detaylar, siyah ön ızgara ve “Heritage Bordeaux” deri iç mekanla desteklenmiş.

Ata Aygen

1995 yılında Ankara'da doğdum, Özyeğin Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Doğduktan yalnızca üç yıl sonra otomobil modelleriyle okumayı öğrenmem, kaçınılmaz sonun habercisi gibiydi. Neredeyse doğuştan gelen bu tutkuyu biraz daha somut işlere dökme isteği de beni Otopark'a getiren şey oldu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu